Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük próbálkozz újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Az igazi ajándék az, amelybe időt és energiát fektetünk!


Ajándék: ötlet, kreativitás, egyediség

Szerinted milyen az ideális ajándék ötlet? Szerintünk, vagyis az Ajandekrejtveny.hu ajándékszakértői szerint a jó ajándék kulcsa az ötletesség, a kreativitás és az egyediség. Az ötletes ajándék valami olyasmi, ami nem egyből a polcra kerül, ahogy a tucat ajándék ötletekkel szokott lenni.

Megható, vagy vicces ajándék? - meglepetés annak, aki neked igazán számít


A kreatív ajándékok nem csak addig tartanak, ameddig az ajándékozó és az ajándékozott mosolya ajándékozáskor! Ha az ötletesség és a kreativitás már megvan, már csak az egyediség van hátra: az egyedi ajándék emlékezteti az ajándékozottat arra, hogy mennyire különleges és megismételhetetlen a viszonyuk az ajándékot adóval, hiszen nincs két ugyanolyan személyiség!

Honnan jött az ajándék rejtvény ötlete


Karácsonyi ajándékozás alkalmával született az ötlet. Amiben egyet érthetünk, hogy a legjobb ajándék ötletek mindig személyre szabottak, egyedi ajándékok és később is jó elővenni őket. Az első ajándék rejtvény még nem volt ennyire egyedi, de nagy sikert aratott.

Ajándék ötletek vagy ötletes ajándékok?

Ha kimondjuk, hogy ajándék ötlet vagy ötletek, akkor mi jut eszünkbe? Olyan ajándékokat keresünk, amelyek nem tucat ajándékok, egyediek, hanem főleg ötletesek.

Ezért ideális az ajandekrejtveny.hu mert teljesíti mindkét feltételt. Egyedi és ötletes, melyeket csak az tud megoldani, akinek szól, hiszen a meghatározások olyan szavak vagy képek, melyeket az ajándékozott életéből vettünk. Fejtegetés közben újra a megajándékozott eszébe juttathatjuk a legszebb közös pillanatainkat, megelevenednek az emlékek, újra és újra előgörbül az a bizonyos mosoly, amiért az ajándékot adtuk.

Az ajándékrejtvény nem csak születésnapra adható, hanem bármilyen más alkalomra is jó ötlet. Nem csak férfiaknak szóló ajándék, hanem nőknek is. Adható házassági évfordulóra, de szerelmes ajándékként is.

Sőt! Nem csak ötletes ajándékként örülhetünk neki, hanem egy másik ajándék helyét is elrejthetjük a megfejtésben.

Rejtvényt ajándékba mindenkinek! :)


Ők is ajánlják az ajandekrejtveny.hu-t:

Webáruház készítés