Új jelszó kérése

Minden rejtvényt egyedileg, először papíron készítünk el. 

Akik már véleményezték

☺☺☺☺ 
A. Ilona

„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"

☺☺☺☺ 
Csilla, (Diósd)
Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)
  
☺☺☺☺☺
T.A.
 „A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."
 
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Az igazi ajándék az, amelybe időt és energiát fektetünk!


Ajándék: ötlet, kreativitás, egyediség


Szerinted milyen az ideális ajándék ötlet? Szerintünk, vagyis az Ajandekrejtveny.hu ajándékszakértői szerint a jó ajándék kulcsa az ötletesség, a kreativitás és az egyediség. Az ötletes ajándék valami olyasmi, ami nem egyből a polcra kerül, ahogy a tucat ajándék ötletekkel szokott lenni.


Megható, vagy vicces ajándék? - meglepetés annak, aki neked igazán számít


A kreatív ajándékok nem csak addig tartanak, ameddig az ajándékozó és az ajándékozott mosolya ajándékozáskor! Ha az ötletesség és a kreativitás már megvan, már csak az egyediség van hátra: az egyedi ajándék emlékezteti az ajándékozottat arra, hogy mennyire különleges és megismételhetetlen a viszonyuk az ajándékot adóval, hiszen nincs két ugyanolyan személyiség!Honnan jött az ajándék rejtvény ötlete


Karácsonyi ajándékozás alkalmával született az ötlet. Amiben egyet érthetünk, hogy a legjobb ajándék ötletek mindig személyre szabottak, egyedi ajándékok és később is jó elővenni őket. Az első ajándék rejtvény még nem volt ennyire egyedi, de nagy sikert aratott.Ajándék ötletek vagy ötletes ajándékok?


Ha kimondjuk, hogy ajándék ötlet vagy ötletek, akkor mi jut eszünkbe? Olyan ajándékokat keresünk, amelyek nem tucat ajándékok, egyediek, hanem főleg ötletesek.


Ezért ideális az ajandekrejtveny.hu mert teljesíti mindkét feltételt. Egyedi és ötletes, melyeket csak az tud megoldani, akinek szól, hiszen a meghatározások olyan szavak vagy képek, melyeket az ajándékozott életéből vettünk. Fejtegetés közben újra a megajándékozott eszébe juttathatjuk a legszebb közös pillanatainkat, megelevenednek az emlékek, újra és újra előgörbül az a bizonyos mosoly, amiért az ajándékot adtuk.

Az ajándékrejtvény nem csak születésnapra adható, hanem bármilyen más alkalomra is jó ötlet. Nem csak férfiaknak szóló ajándék, hanem nőknek is. Adható házassági évfordulóra, de szerelmes ajándékként is.

Sőt! Nem csak ötletes ajándékként örülhetünk neki, hanem egy másik ajándék helyét is elrejthetjük a megfejtésben.

Rejtvényt ajándékba mindenkinek! :)

Webáruház készítés