Online sudoku - 4x4

 

VISSZA AZ ONLINE REJVÉNYEKHEZ


Mi a sudoku?

A sudoku egy logikai játék, melynek célja, hogy számokat helyezz el 1-től 9-ig egy táblázatban úgy, hogy a számok ne ismétlődjenek. A klasszikus sudoku esetében a cél egy 9x9-es táblázat kitöltése számokkal úgy, hogy minden oszlop, minden sor és minden 3x3-as tábla is csak egyszer tartalmazza az 1-től 9-ig terjedő számokat. A jól elkészített sudoku egyetlen megoldással rendelkezik. Nálunk a nagyon könnyű sudokutól a nehezen át az óriás sudokuig találhatsz kedvedre való online kikapcsolódást.

Hogyan lehet online sudokut játszani?

Amikor elkezded az online sudokut, az óra elindul és méri az idődet. Ha csak később szeretnéd befejezni, nincs mád dolgod, mint a MENTÉS gombbal elmenteni a sudokut. A Számot felfed gombbal egy számot elő tudsz hívni a sudoku megfejtéséből. Az Ellenőrzés gomb megnyomásával kiderül, vajon jól oldottad-e meg az online rejtvényt. Ha pedig a megoldás gombra nyomsz, akkor az egész sudoku tábla automatikusan kitöltődik. A ceruza kipipálásával pedig szabadon írhatsz számokat a négyzetekbe.

Érdekességek nem csak az online sudokuról 

Már a 19. században is publikálták francia újságok a sudoku játékok különböző variációit, de a modern verzió csak 1986-ban terjedt el a Nikolist című japán magazinnak köszönhetően. Azután a világ számos táján népszerű játék lett. Nálunk is nagyon sokan választják kikapcsolódásként a papíralapú vagy az online sudokut.

AJÁNDÉKOZZ EGYEDI REJTVÉNYT!

Webáruház készítés