Online sudoku - 5x5

 

VISSZA AZ ONLINE REJVÉNYEKHEZ


Mi a sudoku?

A sudoku egy logikai játék, melynek célja, hogy számokat helyezz el 1-től 9-ig egy táblázatban úgy, hogy a számok ne ismétlődjenek. A klasszikus sudoku esetében a cél egy 9x9-es táblázat kitöltése számokkal úgy, hogy minden oszlop, minden sor és minden 3x3-as tábla is csak egyszer tartalmazza az 1-től 9-ig terjedő számokat. A jól elkészített sudoku egyetlen megoldással rendelkezik. Nálunk a nagyon könnyű sudokutól a nehezen át az óriás sudokuig találhatsz kedvedre való online kikapcsolódást.

Hogyan lehet online sudokut játszani?

Amikor elkezded az online sudokut, az óra elindul és méri az idődet. Ha csak később szeretnéd befejezni, nincs mád dolgod, mint a MENTÉS gombbal elmenteni a sudokut. A Számot felfed gombbal egy számot elő tudsz hívni a sudoku megfejtéséből. Az Ellenőrzés gomb megnyomásával kiderül, vajon jól oldottad-e meg az online rejtvényt. Ha pedig a megoldás gombra nyomsz, akkor az egész sudoku tábla automatikusan kitöltődik. A ceruza kipipálásával pedig szabadon írhatsz számokat a négyzetekbe.

Érdekességek nem csak az online sudokuról 

A legtöbb sudoku rejtvényfejtő 10-30 perc alatt elkészíti a 3x3 sudoku táblát. A 4x4-es sudoku rejtvények sokkal tovább tartanak. Ha elmented az online verziót, bármikor folytathatod a már megkezdett játékot. A sudokuba annyira bele lehet merülni, hogy egyes légitársaságok nem engedik meg a légikísérőknek, hogy sudokuval játszanak.

AJÁNDÉKOZZ EGYEDI REJTVÉNYT!

Webáruház készítés