Új jelszó kérése

Minden rejtvényt egyedileg, először papíron készítünk el. 

Akik már véleményezték

☺☺☺☺ 
A. Ilona

„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"

☺☺☺☺ 
Csilla, (Diósd)
Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)
  
☺☺☺☺☺
T.A.
 „A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."
 
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Termékek


Esküvőre
Esküvőre

Kreatív ajándék esküvőre
Élete egyik nagy pillanatát élheti meg, akinek megadatik, hogy esküvője legyen, onnantól kezdve a pár többé nem csak két “én” - hivatalosan is “mi” lesznek. Ajándékozz nekik olyat életük nagy eseményére, amely örökké emlékeztetni fogja őket a legboldogabb napra! Ha nem túl drága, de nagyon egyedi nászajándék ötletet keresel, akkor egy nekik szóló rejtvény biztos siker.

Esküvői meglepetés - ajándékot választani művészet
Az ifjú pár általában sok-sok együtt töltött hónapot, évet tudhat maga mögött egybekelésük előtt, úgyhogy bőven van mire emlékezni már a szertartás előttről is! Az új és régi közös barátok, a randevúk, az összeköltözés…

Ajándékrejtvény nászajándékba!
Az Ajandekrejtveny.hu kreatív ajándékötlete esküvőre is tökéletes választás: olyan keresztrejtvényeket készítünk, melyekhez a meghatározásokat és a rejtvényhez tartozó képeket te küldöd el nekünk, mi pedig összeállítjuk keresztrejtvénnyé. Így derül majd ki a megoldás például az első randinak otthont adó kávézó nevéből (5 betű), az első nyaralásuk helyszínéből (7 betű), vagy épp a közös lakás házsártos szomszédjának nevéből (10 betű).


A rejtvény megfejtése közben újra felelevenednek az emlékek, nosztalgiafűtötte mosolyok kúsznak az ünnepeltek arcára. Tudjuk jól, sokszor láttuk szerencsére!

Az Ajándékrejtvény esküvői búcsúajándéknak is adható
A násznépnek távozáskor az ifjú pár képeivel, kedvenc idézetével, vagy üzenetével is elkészíthető.

Legyen egy kreatív ötlete, mi megvalósítjuk! :)

 

Típus: skandináv rejtvény.

 

A rejtvényben a megfejtés személyre szabható:

maximum 36 karakteres lehet.

A rejtvényen belül is elhelyezhető 2-3 személyre szabott meghatározás:

maximum 7 karakter/meghatározás.

 

Beillszethető:

2 darab fekvő méretű kép

 

Megadható:

szabadon változtatható a képek alatti szöveg is.

 

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés