Új jelszó kérése

Minden rejtvényt egyedileg, először papíron készítünk el. 

Akik már véleményezték

☺☺☺☺ 
A. Ilona

„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"

☺☺☺☺ 
Csilla, (Diósd)
Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)
  
☺☺☺☺☺
T.A.
 „A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."
 
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Termékek


Házassági évfordulóra
Házassági évfordulóra

Kreatív ajándékötlet házassági évfordulóra
Házasságkötéskor annyira új időszak kezdődik meg a pár életében, hogy szinte a születésnappal egy “polcra” kerül az alkalom és évente megemlékezünk róla. A házassági évfordulót nem csak a pár ünnepelheti meg, hanem a család, barátok is segíthetik emelni az alkalom fényét, és itt előkerül a kérdés: mi lehet ütős ajándékötlet házassági évfordulóra?

Egyedi ajándék
A jó ajándékötlet házassági évfordulóra általában trükkös abból a szempontból, hogy olyan dologról szól az alkalom, amelynek a legszebb részei a külvilág számára rejtve vannak, így könnyen túl személytelenné válhat az ajándék. Az Ajandekrejtveny.hu csapata itt is segít: adj keresztrejtvényt ajándékba!

Rejtvényt ajándékba házassági évfordulóra is!
Olyan skandináv típusú keresztrejtvényről van szó, amellyel már te is biztosan találkoztál számtalanszor. A csavar a dologban, hogy a meghatározásokat és a rejtvényhez tartozó képeket te, az ajándékozó adod meg nekünk, és mi készítünk belőlük ajándék keresztrejtvényt! Mire gondolunk? A szokásos meghatározások (pl. “Ausztria fővárosa” 4 betű) helyett csupa olyan választ kell beírni, amelyek az ajándékozottak életéből lettek kiválogatva. Ilyen lehet az ünnepelt pár első közös kutyájának a neve, a nászútjuk helye, vagy bármilyen más személyes emlék. A boldog mosolyokat garantáljuk! :)

 

Típus: skandináv rejtvény.

 

A rejtvényben a megfejtés személyre szabható:

maximum 36 karakteres lehet.

A rejtvényen belül is elhelyezhető 2-3 személyre szabott meghatározás:

maximum 7 karakter/meghatározás.

 

Beillszethető:

2 darab fekvő méretű kép

 

Megadható:

szabadon változtatható a képek alatti szöveg is.

 

 

 


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés