Új Jelszó Kérése
Akik már véleményezték
1. mosoly
A ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!
Üdvözlettel,
A. Ilona

2. mosoly
A meglepetés fergetegesen sikerült, mert az ünnepelt nagy keresztrejtvényfejtő. A megoldás közben nem vette észre a kizárólag rá vonatkozó kérdéseket. Utólag árultuk el a csalafintaságot. Azt hitte, hogy csak a megfejtés a különlegesség, és hogy a saját fotótól lesz személyes.  Nagyon jó az ötlet, mert  az átlagos ajándékok közül kitűnik: Újdonság!
A szolgáltatóval semmilyen probléma nem volt, sőt az időpontokra nagyon figyeltek, miután ajándéknak szántam, így minden jól sikerült.
Üdvözlettel.

J. Sándorné

 

3.mosoly

„Nagy sikere volt az ajándéknak. Bár a nagymama először nem igazán vette észre, hogy ez nem egy szimpla keresztrejtvény, úgy kellett szólni neki, hogy ugyan nézze meg jobban a képeket, és legyen szíves megfejteni, mert akkor lesz igazi ajándék. :) Aztán persze nem győzött ámuldozni meg hüledezni, úgyhogy sikerült örömet okozni ezzel az ajándékkal.
További sikeres működést!

Üdv, Barbara"

 

Sokadik mosoly

Édesapánk  70. születésnapjára készült a meglepetés rejtvény és hatalmas örömet okozott. Apukánk nagy lelkesedéssel és rutinnal oldja meg a feladványokat - gyakorolja néhány évtizede-, de most először szóhoz sem jutott. A családi  fotók láttán elérzékenyült és azt mondta, sajnálja "összefirkálni"az  ajándékot. Amikor azonban rájött ( hiszen fejben már ki is töltött néhány mezőt), hogy személyes vonatkozású meghatározások is vannak a rejtvényben, nem habozott és rögtön megszületett a megfejtés is. Évek óta ugratjuk, hogy sosem küldi be a megoldásokat, de most végre vissza vághatott nekünk, azzal, hogy ezek után már nem is lehetne nagyobb nyereménye. Köszönjük az Ajándékrejtvény csapatnak a közreműködést!

Dózsa-Kádár Dóra
Facebook
Hírlevél
Termék Részletek

Születésnapra, névnapra

Születésnapra, névnapra
 • Születésnapra, névnapra
6 900 Ft6900

Minden kornak meg van a maga szépsége. Ha megéljük az adott időszak pillanatait, nem lesz hiányérzetünk, nem vágyódunk vissza, de jó lenne ha..... Egyszerűen örülünk, hogy egy újabb születésnappal (születésnapi ajándékkal) vagy névnappal lettünk gazdagabbak. Az idő relatív fogalom. Van, aki azt mondja gyorsan elszáll, van akinek pedig lassan. Ami megmarad azok a szép emlékek, az emberek, a benyomások, a jól eltalált, jópofa születésnapi ajándékok, az egyedi jókívánságok, melyeket őrizgetünk, falra akasztunk, újra olvassuk, megnézzük, mosolygunk, jó érzésünk támad. A születésnapi/névnapi ajándékrejtvény ezt a feladatot teljesíti. Kiváló születésnapi köszöntő is egyben. Egyszerűen csak nyomtasd ki az elkészített, személyre szabott rejtvényt és figyeld a sok mosolygós arcot. Ne feledd, az igazi születésnapi ajándék az, amibe időt és energiát fektetünk!

 

Típus: skandináv rejtvény, születésnapi ajándék, születésnapi köszöntő.

 

A rejtvényben a megfejtés személyre szabható:

maximum 36 karakteres lehet.

A rejtvényen belül is elhelyezhető 2-3 személyre szabott meghatározás:

maximum 7 karakter/meghatározás.

 

Beillszethető:

2 darab fekvő méretű kép

 

Megadható:

szabadon változtatható a képek alatti szöveg is.

 

 

 

 • Gyakori kérdések:


  Milyen file-t fogok kapni?

  Az e-mailben kapott file, minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (210x297) PDF lesz.


  Hol tudom a fotót csatolni és az idézetet elküldni?

  A fekvő méretű fotókat és az idézetet e-mail-ben tudod nekünk elküldeni az ajandekrejtveny@gmail.com címre.


  Küldhetek több fotót is?

  Erdetileg két fotó beillesztésre van lehetőség, de szükség esetén fotómontázzsal megoldható max: 4 fotó beillsztése is.


  Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

  Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk az ajandekrejtveny@gmail.com címre.

 • Cikkszám
  758375
Webáruház készítés