Kosárba tesz folyamatban.
Csak egy pillanat...

Ajándék szülinapra  - Páratlan születésnapi ajándék

Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Ajandek szulinapra - ajandekrejtveny
Küldés:

Digitálisan:  Elkészítés után azonnal, e-mailen küldve (ingyenes).

A küldött A4-es (210x297mm), PDF formátum nyomtatható otthoni nyomtatón vagy a legközelebbi nyomtatással foglalkozó üzletben.

Ajánlott papír: vastagabb, fehér, matt. Ha alkalmas a nyomtató, akkor 200-300 grammos.

Egyedi megfejtés (max. 38 betű, szóköz nélkül):
Első egyedi beépíthető szó (max. 7 betű):
Első egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Második egyedi beépíthető szó (max. 8 betű):
Második egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Harmadik egyedi beépíthető szó (max. 9 betű):
Harmadik egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Képek alatti egyedi rövid szöveg :
Képek alatti egyedi hosszú szöveg :
Fotó 1. :
Fotó 2. :
Kérdésed van? :
12 900 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
GARANCIÁK
Gyakori kérdések
Részletek

Ajándék szülinapra hangolva

Elrobogott egy újabb élményekkel, sikerekkel, barátokkal, szerelmekkel, izgalmas családi programokkal és utazásokkal teli év. A születésnap kiváló alkalom arra, hogy az ünnepelt mérlegre helyezze: mit is adott neki az elmúlt esztendő. És ebben most te is segíthetsz! Az Ajandekrejtveny.hu ötletes születésnapi ajándékával végigvezetheted őt közös emlékeitek útján!

Személyre szabott ajándék, ami örök emlék

Az unalmas és sablonos szülinapi (vagy névnapi) ajándékok helyett te most egy olyan egyedi élményt adhatsz az ünnepeltnek, amely szórakoztató elfoglaltság számára, és még 20 év múlva is emlékeztetni fogja a feledhetetlen, közös kalandokra. Ilyen meglepetést biztosan nem kap senkitől!

Kicsattan az egyediségtől

Olyan skandináv típusú keresztrejtvényre gondolj, amelybe az egyedi megfejtésen kívül még 3 rólatok szóló kifejezést, 2 fotót és 1 szöveges részt is be tudunk illeszteni. Így igazán személyre szóló lehet a meglepetésed!

Mit kell tenned ehhez?

1. Gondold végig, mi az a közös emlék, bölcsesség vagy mókás mondat, amit az ünnepelttel megosztanál, és amiről később is mindig te jutsz majd az eszébe. Tehát kell egy frappáns mondat. Ez lesz az egyedi megfejtés.

2. Aztán válassz három egyedi szót, amelyek kapcsolódnak hozzátok. Ilyen szó lehet például a BALATON. Ebben az esetben ezt a szót beépítjük a rejtvénybe, és az lehet például a meghatározása, hogy „Itt nyaraltunk”. Ilyen egyedi szóból és a hozzá tartozó meghatározásból maximum hármat tudunk beilleszteni a rejtvénybe.

3. Szükségünk lesz két képre. Ideális, ha fekvő elrendezésűek, de az állóval is boldogulunk.

4. 
A fotók alatt szövegeket is el tudunk helyezni, de ez nem kötelező. Itt akár elkezdhetsz egy jó sztorit is magatokról, ami a rejtvényben folytatódhat megfejtésként.

5. Ha mindezeket beírtad a fenti rubrikákba, és a képeket is csatoltad, már csak meg kell rendelned a rejtvényt, és hátra is dőlhetsz. Innentől rajtunk a sor. Izzítjuk a gépezetet, faragjuk a ceruzát és teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy egy tökéletes szülinapi ajándék szülessen.

A különlegességnek nincs határa

Nálunk nem szoftver keveri ki a szavakat, hanem először papíron készítjük el a rejtvényt,  minden egyes négyzetet gondosan megszerkesztve. Csak ezután kerül a gépbe a papíron megálmodott rejtvény, hogy végül nyomtatható PDF formátumban elküldhessük neked, te pedig majd átnyújthasd kinyomtatva az ünnepeltnek.

Kinek ajánlott?

• Annak, aki ötletes születésnapi ajándékra vágyik.
• Annak, aki szereti a kézzel készült meglepetéseket.
• Annak, aki szeretne maradandót adni.
• Annak, aki velünk együtt hisz abban, hogy értéke igazán attól lesz az ajándéknak, ha időt és energiát fordítunk rá.
• Annak, aki szereti a rejtvényeket.

Kinek nem ajánlott?

• Annak, aki nem fogad el semmit születésnapi ajándékként, csak műszaki cikket.
• Annak, aki nem hisz abban, hogy szavakkal lehet érzéseket közvetíteni.
• Annak, aki nem szereti, ha megünneplik a szülinapját.
• Annak, aki nem szeret rejtvényt fejteni.


Extra tipp:

Azt is megteheted, hogy egy másik szülinapi ajándékot elrejtesz valahol a lakásban, mi pedig a rejtekhelyet építjük be a megfejtésbe. A szülinapos tehát csak akkor fogja megtalálni az ajándékát, ha megfejti a rejtvényt.


AKIK MÁR MEGÉLTÉK AZ AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYÉT:


Akovács Éva
(A Nők Lapja Évszakok és a Nők Lapja Psziché főszerkesztője)

„Ez egy fantasztikus ajándék volt! Kerek születésnapra kaptam a kollégáktól, mindenkinek rajta volt a fotója, és ami a legjobban tetszett, hogy saját magamra vonatkoztatott kérdések is voltak, olyanok, amiket csak a közeli ismerőseim tudhatnak rólam. Például, ki a kedvenc színészem, szinkronhangom, énekesem. Persze, azonnal nekiálltam kitölteni és a megfejtés egy kedves idézet volt. Már gondolkodom, kinek fogok egy ugyanilyet ajándékozni szülinapjára."


N. Linda

„Az ötlet épp olyan remek, mint a kivitelezés. Külön jó, hogy elektronikusan érkezik, így nem kell otthon várni a futárt. Javaslom vastagabb, akár előre díszített papírra nyomtatni majd a rendelőnek. A termék a megjelölt időben, pontosan érkezett, elégedett voltam teljes mértékben, nagyon szép lett, jól sikerült. Szívből ajánlom másoknak is. Ezt az ajándékot azért választottam, mert a párom nagy rejtvényfejtő és így biztosan örül majd, hogy egyedi, kifejezetten a kettőnk életéből való rejtvényt fejthet. Alig várom, hogy átadhassam neki. Én nagy izgalommal oldottam meg a fekete-fehér példányt. Számára színesben nyomtattam vastagabb papírra."


Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)" 


T.A.

„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi." 

Még több vélemény...


Az ajándékrejtvény tökéletes ajándék, ha a következők egyikére keresel megoldást:

Születésnapi ajándékok, Szülinapi ajándék, Születésnap, Szülinap, Születésnapi ötletek, Születésnapi ajándékötletek, Születésnapi ajándékötletek férfiaknak, Ajándékötletek szülinapra, Születésnapi ajándék férfiaknak, Kerek születésnapi ajándék, Egyedi születésnapi ajándékok, Születésnapi ajándék férfiaknak 60., Évfordulós ajándék férfiaknak, Exkluzív ajándékok férfiaknak, Hasznos ajándékok férfiaknak, 50. születésnapi ajándék apának, Ajándék szülinapra, Ajándék ötletek szülinapra, Születésnapi ajándék ötletek, Születésnapi rejtvény, Egyedi rejtvény, Rejtvénykészítés.


AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK ÉS AJÁNLANAK:





GARANCIÁK

Élménygarancia

100%-os élménygaranciát vállalunk. 

Ha nem örült az ünnepelt, miután megfejtette a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az ajándék árát.

Meglepődésgarancia

100%-os meglepődésgaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem lepődik meg, amikor átnyújtod a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Egyediséggarancia

100%-os egyediséggaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem tartja egyedinek az ajándékod, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Gyakori kérdések

Küldhetek több fotót is?

Igen. Szükség esetén fotómontázzsal megoldható maximum 4 fotó beillesztése is.

Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a megrendeles[kukac]ajandekrejtveny.hu címre.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.