Új jelszó kérése
Akik már véleményezték
1. mosoly
A ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!
Üdvözlettel,
A. Ilona

2. mosoly
A meglepetés fergetegesen sikerült, mert az ünnepelt nagy keresztrejtvényfejtő. A megoldás közben nem vette észre a kizárólag rá vonatkozó kérdéseket. Utólag árultuk el a csalafintaságot. Azt hitte, hogy csak a megfejtés a különlegesség, és hogy a saját fotótól lesz személyes.  Nagyon jó az ötlet, mert  az átlagos ajándékok közül kitűnik: Újdonság!
A szolgáltatóval semmilyen probléma nem volt, sőt az időpontokra nagyon figyeltek, miután ajándéknak szántam, így minden jól sikerült.
Üdvözlettel.

J. Sándorné

 

3.mosoly

„Nagy sikere volt az ajándéknak. Bár a nagymama először nem igazán vette észre, hogy ez nem egy szimpla keresztrejtvény, úgy kellett szólni neki, hogy ugyan nézze meg jobban a képeket, és legyen szíves megfejteni, mert akkor lesz igazi ajándék. :) Aztán persze nem győzött ámuldozni meg hüledezni, úgyhogy sikerült örömet okozni ezzel az ajándékkal.
További sikeres működést!

Üdv, Barbara"

 

Sokadik mosoly

Édesapánk  70. születésnapjára készült a meglepetés rejtvény és hatalmas örömet okozott. Apukánk nagy lelkesedéssel és rutinnal oldja meg a feladványokat - gyakorolja néhány évtizede-, de most először szóhoz sem jutott. A családi  fotók láttán elérzékenyült és azt mondta, sajnálja "összefirkálni"az  ajándékot. Amikor azonban rájött ( hiszen fejben már ki is töltött néhány mezőt), hogy személyes vonatkozású meghatározások is vannak a rejtvényben, nem habozott és rögtön megszületett a megfejtés is. Évek óta ugratjuk, hogy sosem küldi be a megoldásokat, de most végre vissza vághatott nekünk, azzal, hogy ezek után már nem is lehetne nagyobb nyereménye. Köszönjük az Ajándékrejtvény csapatnak a közreműködést!

Dózsa-Kádár Dóra
Facebook
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Születésnapra, névnapra - Születésnapi ajándékrejtvény

Születésnapra, névnapra - Születésnapi ajándékrejtvény
 • Születésnapra, névnapra - Születésnapi ajándékrejtvény
6 900 Ft6900

Belegondoltál már, mi a születésnap? Azon kívül persze, hogy a Nap körül megtett körök száma. Egy születésnap, de egy névnap is azt jelzi, hogy megint eltelt egy újabb kurta (vagy hosszú, ki hogy éli meg!) év, tele élményekkel, sikerekkel, új barátokkal, szerelmekkel, kalandokkal, utakkal, vágyakkal. A születésnap kiváló alkalom arra, hogy az ünnepelt mérlegre helyezze az előző születésnap óta eltelt 365 napot: mit is adott hozzám egy újabb év? Ebben most te is segíthetsz neki!

Születésnapi ajándékrejtvény
Az Ajandekrejtveny.hu ötletes születésnapi ajándékai pontosan erre ettek kitalálva. Szerintünk az ideális ajándék segít emlékezni, személyes, munka és ötlet van benne. Tervezünk neked egy olyan, személyre szabott skandináv típusú keresztrejtvényt szülinapi ajándéknak, amelyben a meghatározásokat és képeket te adtad meg nekünk!

Különleges ajándék születésnapra
Képzeld csak el: a szokásos szülinapi ajándékok helyett, ahol az ünnepelt csak mosolyog egyet és már teszi is be a fiókba, egy olyan elfoglaltságot biztosíthatsz a szülinaposnak, amely újra előhozza a már majdnem elfeledett emlékeket, hiszen a megfejtéshez emlékezni is kell! Igazán különleges ajándék szülinapra, névnapra, amelyet biztosan nem kap senkitől.

 

Típus: skandináv rejtvény, születésnapi ajándék, születésnapi köszöntő.

 

A rejtvényben a megfejtés személyre szabható:

maximum 36 karakteres lehet.

A rejtvényen belül is elhelyezhető 2-3 személyre szabott meghatározás:

maximum 7 karakter/meghatározás.

 

Beillszethető:

2 darab fekvő méretű kép

 

Megadható:

szabadon változtatható a képek alatti szöveg is.

 

 

 

 • Gyakori kérdések:


  Milyen file-t fogok kapni?

  Az e-mailben kapott file, minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (210x297) PDF lesz.


  Hol tudom a fotót csatolni és az idézetet elküldni?

  A fekvő méretű fotókat és az idézetet e-mail-ben tudod nekünk elküldeni az rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.


  Küldhetek több fotót is?

  Erdetileg két fotó beillesztésre van lehetőség, de szükség esetén fotómontázzsal megoldható max: 4 fotó beillsztése is.


  Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

  Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk az rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.

 • Cikkszám
  758375
Webáruház készítés