Új jelszó kérése

Minden rejtvényt egyedileg, először papíron készítünk el. 

Akik már véleményezték

☺☺☺☺ 
A. Ilona

„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"

☺☺☺☺ 
Csilla, (Diósd)
Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)
  
☺☺☺☺☺
T.A.
 „A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."
 
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Információk

 • Cégnév / Név: Balázs Norbert
  Cím: 1015 Budapest, Csalogány utca 6-10. 6/262.
  Telefon: +3630/229 0830
  E-mail: rendeles [kukac] ajandekrejtveny.hu
  Weboldal: https://www.ajandekrejtveny.hu
  Áruház neve: Ajándékrejtvény
  Adószám: 68091796-1-41
  EU adószám: HU68091796
  Nyilvántartási szám: 51212003
  Bankszámlaszám: 10702198-70145751-51100005
  Kapcsolattartó neve: Balázs Norbert
  Kapcsolattartó telefonszáma: +3630/229 0830
  Kapcsolattartó e-mail címe: rendeles [kukac] ajandekrejtveny.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
 • » Elektronikusan (e-mail)
  Az elkészült terméket a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük. Elkészítési idő 1-5 munkanap, a kiválasztott opciónak megfelelően.

  Hol tudom a fotót csatolni és a személyre szabott megfejtést elküldni?
  A fekvő méretű fotókat, a megfejtendő üzenetet és a további személyre szabható meghatározásokat e-mail-ben tudod nekünk elküldeni a rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.
  Szállítási költségIngyenes!
 • » Banki átutalással - a megjegyzésben a megrendelés számát kérjük feltüntetni. A rendelés értékét kérjük utald Balázs Norbert egyéni vállalkozó névre a következő CIB bankszámlaszámra: 10702198-70145751-51100005.
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés