Akik már véleményezték

Erzsébet és Ádám

„Az első házassági évfordulónkra szerettem volna valami különleges ajándékkal meglepni a férjemet. Sokat töprengtem és keresgéltem a legmegfelelőbb ajándékot, és úgy érzem, a legjobbkor találtam rá az oldalatokra. Férjem nagyon szereti a keresztrejtvényeket, ezért rögtön éreztem, hogy ez lesz a tökéletes ajándék! Az, hogy saját képekkel, szövegekkel, feladványokkal személyre szabható a rejtvény, még inkább örömmel töltött el. A gyors, profi és minőségi eredményt csak dicsérni tudom, a kész rejtvény tükrözi a kapcsolatunkat. Kedves férjem is nagyon örült neki, igazán találó meglepetés volt számára, és emelte az ünnep hangulatát. Rejtvényfejtés közben többször is felnevetett, amikor egy-egy rólunk szóló feladványt kellett kitalálnia. Minden túlzás nélkül állítjuk, hogy ez egy tökéletes, egyedi évfordulós ajándék, hála érte! "


D. Erna

„A "mi hősünk" díjat az édesapánknak rendeltük ajándékba, mert nekünk ő tényleg az. Külön kérés volt ez az igény tőletek, de a legtermésztesebben és nagyon segítőkészen fogadtátok, amit ezúttal is köszönök! Nagyon meghatódott és ki is került a falra. ☺️ Biztos, h visszatérek még mint vásárló, és már ajánlottam is a környezetemben többeknek, h böngészgessenek nálatok! Egy szó mint száz, öt csillag! ☺️"


Bakainé Vajdovich Judit

„A rejtvény, amit rendeltem Tőletek, tökéletes ajándék volt! Nagy örömet okoztam vele! Külön köszönet a gyönyörű kivitelezésért, illetve a gyors és precíz munkáért! Minden olyan lett, amilyet ígértetek, és amilyenre én is gondoltam! Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki egy különleges, egyedi ajándékkal szeretné meglepni a szeretteit!
Köszönöm szépen még egyszer!
"


Edina

Az elkészült rejtvény felmúlta minden várakozásomat! Holnap lesz az 5. házassági évfordulónk a férjemmel, alig várom, hogy meglássam az arcát, mikor odaadom neki. Köszönöm szépen az ötletes ajándékot!"


Óanna Sándor

„Köszönöm a Gyors, és tökéletes kivitelezést! Az eseményünk napján, a párom, el volt ájulva, hogy milyen ötletes! Bár, én egy kicsit tovább gondoltam, és a rejtvény megfejtésében, bújtattam el, az ajándékunk helyszínét! Úgyhogy, így összességében, frenetikus élmény volt! Az ismerőseink körében is, nagy sikert aratott! Szívesen ajánlom mindenkinek, sőt, már meg is tettem!"


Anna

„A rejtvény tetszett az ünnepeltnek! Jót poénkodtunk rajta együtt családilag barátokkal. Szépen kidolgozott munka köszönjük!"


B. Beatrix

„Sziasztok! Nagy volt a meglepetés a személyre szabott rejtvény kapcsán. Köszönöm a gyorsaságot és a minőségi munkátokat! Ha valami egyedit keres valaki, mindenképpen ajánlom figyelmébe ezt az ajándékot!"


Veronika

„Valami személyes, vidám (esetleg vicces) ajándékot kerestem a páromnak az évfordulónkra az interneten keresgélve, így találtam meg az ajándékrejtvényt. Mivel szereti a játékokat és a rejtvényeket is, ezért ezt izgalmasnak találtam. Kicsit elgondolkodtam a meghatározásokon, végiggondoltam a közös kedvenceinket, képet keresgéltem, majd megrendeltem és egyre inkább tudtam, hogy ez nagyon jó lesz. A rejtvényt már nagyon vártam. Sikerült titokban tartani egészen addig, amíg át nem adtam. Hagytam, hogy a párom felfedezze, megfejtse a rejtvényt és ezalatt Ő is felidézze azokat a közös élményeket, amelyek szerepeltek a Mi rejtvényünkben. Nagyon sok kérdése volt, legfőképpen, hogy ez hogy lehetséges. Elmeséltem neki. Hálás vagyok, hogy ezt így át tudtuk élni. Köszönöm szépen."


N. Linda

„Az ötlet épp olyan remek, mint a kivitelezés. Külön jó, hogy elektronikusan érkezik, így nem kell otthon várni a futárt. Javaslom vastagabb, akár előre díszített papírra nyomtatni majd a rendelőnek. A termék a megjelölt időben, pontosan érkezett, elégedett voltam teljes mértékben, nagyon szép lett, jól sikerült. Szívből ajánlom másoknak is. Ezt az ajándékot azért választottam, mert a párom nagy rejtvényfejtő és így biztosan örül majd, hogy egyedi, kifejezetten a kettőnk életéből való rejtvényt fejthet. Alig várom, hogy átadhassam neki. Én nagy izgalommal oldottam meg a fekete-fehér példányt. Számára színesben nyomtattam vastagabb papírra."


Csilla

„Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)"


Fata Edina

„Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatásotokkal. Időben megérkezett a termék, ami teljes megelégedettségemre szolgált, és a rejtvény készítése közben adódott kérdésekkel is azon voltatok, hogy minél inkább nekem tetsző legyen a végeredmény. A honlap is jól kezelhető, könnyű volt a rendelést leadni. A böngésző dobta fel a lehetőséget, és érdekesnek, egyedinek gondoltam egy ilyen ajándékot. Nekem nagyon tetszik a végeredmény, az ünnepelt ugyan még nem kapta meg, de biztosan nagyon fog neki tetszeni, hiszen róla/neki szól. További jó munkát és sok sikert kívánok!"


Ariadna

Teljesen elégedett vagyok a megrendelt ajándékrejtvénnyel, a rendelésem leadása után egyből jött a kedves válasz, minden egyértelmű volt, a kommunikáció gördülékeny és a termék is tökéletes lett. Az utolsó utáni pillanatban még szükségem volt egy kis korrekcióra, de ez sem volt probléma. Másodjára rendeltem ezt a terméket, de valószínűleg nem utoljára. Precíz, pontos munkavégzésük, de főleg a gyorsaságuk es kedvességük miatt maximálisan ajánlom mindenkinek hogy erre a cégre tegyék a voksukat! Itt is köszönöm munkájukat!"dr. K. Mónika

„Precíz, pontos, gyors szolgáltatás! Rendkívül kreatív, mindenkinek csak ajánlani tudom!"


Végh Andrea

„Az ajándék rejtvénnyel nagyon elégedett vagyok, egy remek, személyre szóló ajándék. A forgalmazó cég roppant segítőkész és megértő, még abban is a segítségemre voltak, hogy a rejtvény sürgős volt, viszont - mivel a településünkön csak egy adott napon van bank - az árát csak utólagosan tudtam elutalni. Mindenkinek ajánlom ezt az ötletes ajándékot és az azt elkészítő csapatot!!"

 


Ü. Józsefné

„Olyan ajándékot kerestem házassági évfordulónkra ami kicsit egyedi. Véletlen rátaláltam az ajándék rejtvényre. Nem is gondolkodtam azonnal megrendeltem. Férjem imád rejtvényt fejteni. Örömmel nézegette, aztán gyorsan meg is fejtette! Csak ajánlani tudom, azoknak akik egyedi és személyes ajándékot keresnek! Köszönöm szépen. További sok sikert a csapatnak!:))"A. Ilona

„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"


J. Sándorné

„A meglepetés fergetegesen sikerült, mert az ünnepelt nagy keresztrejtvényfejtő. A megoldás közben nem vette észre a kizárólag rá vonatkozó kérdéseket. Utólag árultuk el a csalafintaságot. Azt hitte, hogy csak a megfejtés a különlegesség, és hogy a saját fotótól lesz személyes.  Nagyon jó az ötlet, mert  az átlagos ajándékok közül kitűnik: Újdonság! A szolgáltatóval semmilyen probléma nem volt, sőt az időpontokra nagyon figyeltek, miután ajándéknak szántam, így minden jól sikerült." 

 


 

T.A.

„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."

 


Barbara

„Nagy sikere volt az ajándéknak. Bár a nagymama először nem igazán vette észre, hogy ez nem egy szimpla keresztrejtvény, úgy kellett szólni neki, hogy ugyan nézze meg jobban a képeket, és legyen szíves megfejteni, mert akkor lesz igazi ajándék. :) Aztán persze nem győzött ámuldozni meg hüledezni, úgyhogy sikerült örömet okozni ezzel az ajándékkal. További sikeres működést!" 


Kata

„Pont tegnap adtam át páromnak a szülinapján és nagyon tetszett Neki:). Sőt, a családnak is tetszett akik látták. Szóval igen, elégedett voltam és fogom ajánlani másoknak. Egyébként teljesen véletlenül találtam rá erre a termékre, a neten nézelődtem mert fogalmam nem volt, mit adjak ajándékba és így futottam bele."Dózsa-Kádár Dóra

„Édesapánk  70. születésnapjára készült a meglepetés rejtvény és hatalmas örömet okozott. Apukánk nagy lelkesedéssel és rutinnal oldja meg a feladványokat - gyakorolja néhány évtizede-, de most először szóhoz sem jutott. A családi  fotók láttán elérzékenyült és azt mondta, sajnálja "összefirkálni"az  ajándékot. Amikor azonban rájött ( hiszen fejben már ki is töltött néhány mezőt), hogy személyes vonatkozású meghatározások is vannak a rejtvényben, nem habozott és rögtön megszületett a megfejtés is. Évek óta ugratjuk, hogy sosem küldi be a megoldásokat, de most végre vissza vághatott nekünk, azzal, hogy ezek után már nem is lehetne nagyobb nyereménye. Köszönjük az Ajándékrejtvény csapatnak a közreműködést!"


 

Kovácsné Vankó Mária

„Bátran ajánlom mindenkinek!"


 

Szilvia

„Nagyon jól sikerült ez a kreatív ajándék. Igazán nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan elkészült és mindenben a segítségemre voltak ennek elkészítésekor. Mindenkinek ajánlom, aki egy igazi különleges meglepetéssel akarja feldobni szeretteit."


 

N.A.

„100%- osan meg vagyok elégedve az ajándékkal , azt hiszem óriási örömet fog okozni. :)"


 

Kovács Renáta

„A rejtvények karácsonyi ajándékok voltak, és nagy örömet okoztak az ajándékozottaknak. Nagyon tetszik, hogy fénykép is szerepel rajta és személyes feladványok is rejtőznek a rejtvényben. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, köszönöm! Egy újsághirdetésben találkoztam a termék reklámjával, és nagyon megörültem neki, mert akiknek készült, nagyon szeretnek rejtvényt fejteni."


 

Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)"


Réka

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi rejtvényt, nagyon nagy meglepetés volt, a páromnak igazán tetszett. Család, ismerősök is teljesen odáig voltak, hogy milyen jó ötlet. "

 


Z.G.

„Olyan ajándékot szeretek választani amivel örömöt, meglepetést okozhatok. Remélve, hogy így kifejezem, milyen szeretettel készülök az alkalomra. Örülök, hogy rátaláltam az ajándék rejtvényre, barátaimnak, családtagoknak különböző alkalmakra sikerült olyan ajándékot adni, amit még nem kaptak és jó mulatság együtt megfejteni. Csak ajánlhatom!"


Akovács Éva
(A Nők Lapja Évszakok és a Nők Lapja Psziché főszerkesztője)

„Ez egy fantasztikus ajándék volt! Kerek születésnapra kaptam a kollégáktól, mindenkinek rajta volt a fotója, és ami a legjobban tetszett, hogy saját magamra vonatkoztatott kérdések is voltak, olyanok, amiket csak a közeli ismerőseim tudhatnak rólam. Például, ki a kedvenc színészem, szinkronhangom, énekesem. Persze, azonnal nekiálltam kitölteni és a megfejtés egy kedves idézet volt. Már gondolkodom, kinek fogok egy ugyanilyet ajándékozni szülinapjára."
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.