Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük próbálkozz újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése

Akik már véleményezték

☺☺☺☺ 
A. Ilona

„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"
☺☺☺☺ 
Csilla, (Diósd)

Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)

☺☺☺☺☺
J. Sándorné
„A meglepetés fergetegesen sikerült, mert az ünnepelt nagy keresztrejtvényfejtő. A megoldás közben nem vette észre a kizárólag rá vonatkozó kérdéseket. Utólag árultuk el a csalafintaságot. Azt hitte, hogy csak a megfejtés a különlegesség, és hogy a saját fotótól lesz személyes.  Nagyon jó az ötlet, mert  az átlagos ajándékok közül kitűnik: Újdonság! A szolgáltatóval semmilyen probléma nem volt, sőt az időpontokra nagyon figyeltek, miután ajándéknak szántam, így minden jól sikerült." 
 
☺☺☺☺☺
T.A.
„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."

☺☺☺☺☺
Barbara

„Nagy sikere volt az ajándéknak. Bár a nagymama először nem igazán vette észre, hogy ez nem egy szimpla keresztrejtvény, úgy kellett szólni neki, hogy ugyan nézze meg jobban a képeket, és legyen szíves megfejteni, mert akkor lesz igazi ajándék. :) Aztán persze nem győzött ámuldozni meg hüledezni, úgyhogy sikerült örömet okozni ezzel az ajándékkal. További sikeres működést!" 

☺☺☺☺☺
Kata

„Pont tegnap adtam át páromnak a szülinapján és nagyon tetszett Neki:). Sőt, a családnak is tetszett akik látták. Szóval igen, elégedett voltam és fogom ajánlani másoknak. Egyébként teljesen véletlenül találtam rá erre a termékre, a neten nézelődtem mert fogalmam nem volt, mit adjak ajándékba és így futottam bele."

☺☺☺☺☺
Dózsa-Kádár Dóra

„Édesapánk  70. születésnapjára készült a meglepetés rejtvény és hatalmas örömet okozott. Apukánk nagy lelkesedéssel és rutinnal oldja meg a feladványokat - gyakorolja néhány évtizede-, de most először szóhoz sem jutott. A családi  fotók láttán elérzékenyült és azt mondta, sajnálja "összefirkálni"az  ajándékot. Amikor azonban rájött ( hiszen fejben már ki is töltött néhány mezőt), hogy személyes vonatkozású meghatározások is vannak a rejtvényben, nem habozott és rögtön megszületett a megfejtés is. Évek óta ugratjuk, hogy sosem küldi be a megoldásokat, de most végre vissza vághatott nekünk, azzal, hogy ezek után már nem is lehetne nagyobb nyereménye. Köszönjük az Ajándékrejtvény csapatnak a közreműködést!"
☺☺☺☺☺
Kovácsné Vankó Mária

„Bátran ajánlom mindenkinek!"

☺☺☺☺☺
Szilvia

„Nagyon jól sikerült ez a kreatív ajándék. Igazán nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan elkészült és mindenben a segítségemre voltak ennek elkészítésekor. Mindenkinek ajánlom, aki egy igazi különleges meglepetéssel akarja feldobni szeretteit."

☺☺☺☺☺
N.A.

„100%- osan meg vagyok elégedve az ajándékkal , azt hiszem óriási örömet fog okozni. :)"

☺☺☺☺☺
Kovács Renáta

„A rejtvények karácsonyi ajándékok voltak, és nagy örömet okoztak az ajándékozottaknak. Nagyon tetszik, hogy fénykép is szerepel rajta és személyes feladványok is rejtőznek a rejtvényben. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, köszönöm! Egy újsághirdetésben találkoztam a termék reklámjával, és nagyon megörültem neki, mert akiknek készült, nagyon szeretnek rejtvényt fejteni."

☺☺☺☺☺
Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :) "

.......
Webáruház készítés