Akik már véleményezték

Csilla

Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)

 dr. K. Mónika


„Precíz, pontos, gyors szolgáltatás! Rendkívül kreatív, mindenkinek csak ajánlani tudom!"


Végh Andrea

„Az ajándék rejtvénnyel nagyon elégedett vagyok, egy remek, személyre szóló ajándék. A forgalmazó cég roppant segítőkész és megértő, még abban is a segítségemre voltak, hogy a rejtvény sürgős volt, viszont - mivel a településünkön csak egy adott napon van bank - az árát csak utólagosan tudtam elutalni. Mindenkinek ajánlom ezt az ötletes ajándékot és az azt elkészítő csapatot!!"

 A. Ilona


„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"


J. Sándorné

„A meglepetés fergetegesen sikerült, mert az ünnepelt nagy keresztrejtvényfejtő. A megoldás közben nem vette észre a kizárólag rá vonatkozó kérdéseket. Utólag árultuk el a csalafintaságot. Azt hitte, hogy csak a megfejtés a különlegesség, és hogy a saját fotótól lesz személyes.  Nagyon jó az ötlet, mert  az átlagos ajándékok közül kitűnik: Újdonság! A szolgáltatóval semmilyen probléma nem volt, sőt az időpontokra nagyon figyeltek, miután ajándéknak szántam, így minden jól sikerült." 

 


 

T.A.


„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."

 


Barbara


„Nagy sikere volt az ajándéknak. Bár a nagymama először nem igazán vette észre, hogy ez nem egy szimpla keresztrejtvény, úgy kellett szólni neki, hogy ugyan nézze meg jobban a képeket, és legyen szíves megfejteni, mert akkor lesz igazi ajándék. :) Aztán persze nem győzött ámuldozni meg hüledezni, úgyhogy sikerült örömet okozni ezzel az ajándékkal. További sikeres működést!" 


Kata

„Pont tegnap adtam át páromnak a szülinapján és nagyon tetszett Neki:). Sőt, a családnak is tetszett akik látták. Szóval igen, elégedett voltam és fogom ajánlani másoknak. Egyébként teljesen véletlenül találtam rá erre a termékre, a neten nézelődtem mert fogalmam nem volt, mit adjak ajándékba és így futottam bele."Dózsa-Kádár Dóra

„Édesapánk  70. születésnapjára készült a meglepetés rejtvény és hatalmas örömet okozott. Apukánk nagy lelkesedéssel és rutinnal oldja meg a feladványokat - gyakorolja néhány évtizede-, de most először szóhoz sem jutott. A családi  fotók láttán elérzékenyült és azt mondta, sajnálja "összefirkálni"az  ajándékot. Amikor azonban rájött ( hiszen fejben már ki is töltött néhány mezőt), hogy személyes vonatkozású meghatározások is vannak a rejtvényben, nem habozott és rögtön megszületett a megfejtés is. Évek óta ugratjuk, hogy sosem küldi be a megoldásokat, de most végre vissza vághatott nekünk, azzal, hogy ezek után már nem is lehetne nagyobb nyereménye. Köszönjük az Ajándékrejtvény csapatnak a közreműködést!"


 

Kovácsné Vankó Mária

„Bátran ajánlom mindenkinek!"


 

Szilvia

„Nagyon jól sikerült ez a kreatív ajándék. Igazán nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan elkészült és mindenben a segítségemre voltak ennek elkészítésekor. Mindenkinek ajánlom, aki egy igazi különleges meglepetéssel akarja feldobni szeretteit."


 

N.A.

„100%- osan meg vagyok elégedve az ajándékkal , azt hiszem óriási örömet fog okozni. :)"


 

Kovács Renáta

„A rejtvények karácsonyi ajándékok voltak, és nagy örömet okoztak az ajándékozottaknak. Nagyon tetszik, hogy fénykép is szerepel rajta és személyes feladványok is rejtőznek a rejtvényben. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, köszönöm! Egy újsághirdetésben találkoztam a termék reklámjával, és nagyon megörültem neki, mert akiknek készült, nagyon szeretnek rejtvényt fejteni."


 

Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)"


Réka

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi rejtvényt, nagyon nagy meglepetés volt, a páromnak igazán tetszett. Család, ismerősök is teljesen odáig voltak, hogy milyen jó ötlet. "

 


Z.G.

„Olyan ajándékot szeretek választani amivel örömöt, meglepetést okozhatok. Remélve, hogy így kifejezem, milyen szeretettel készülök az alkalomra. Örülök, hogy rátaláltam az ajándék rejtvényre, barátaimnak, családtagoknak különböző alkalmakra sikerült olyan ajándékot adni, amit még nem kaptak és jó mulatság együtt megfejteni. Csak ajánlhatom!"

 

Webáruház készítés