Kosárba tesz folyamatban.
Csak egy pillanat...

Ajándék esküvőre

 Ajándék esküvőre
 Ajándék esküvőre
 Ajándék esküvőre
 Ajándék esküvőre
 Ajándék esküvőre
 Ajándék esküvőre
 Ajándék esküvőre
 Ajándék esküvőre
Küldés:

Digitálisan:  Elkészítés után azonnal, e-mailen küldve (ingyenes).

A küldött A4-es (210x297mm), PDF formátum nyomtatható otthoni nyomtatón vagy a legközelebbi nyomtatással foglalkozó üzletben.

Ajánlott papír: vastagabb, fehér, matt. Ha alkalmas a nyomtató, akkor 200-300 grammos.

Egyedi megfejtés (max. 38 betű, szóköz nélkül):
Első egyedi beépíthető szó (max. 7 betű):
Első egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Második egyedi beépíthető szó (max. 8 betű):
Második egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Harmadik egyedi beépíthető szó (max. 9 betű):
Harmadik egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Képek alatti egyedi rövid szöveg :
Képek alatti egyedi hosszú szöveg :
Fotó 1. :
Fotó 2. :
Kérdésed van? :
12 900 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
GARANCIÁK
Gyakori kérdések
Reklámfilm
Részletek

Egyedi esküvői ajándék a nagy napra

Az egyik legszebb élmény az életünkben, amikor a szerelmünknek kimondhatjuk a boldogító igent, és a két „én”-ből „mi” lesz. Ez a pillanat örök, a nagy esemény felejthetetlen, és te még inkább azzá teheted, ha olyan nászajándékkal leped meg az ifjú párt, amely örökké emlékezteti őket a nagy napra! Egy nekik szóló rejtvény biztos siker, ráadásul még jobban összekovácsolja őket, ha közösen kell megfejteniük.

Miért különleges az esküvői ajándékrejtvény?

Az ifjú házasok általában több évet, de legalábbis több hónapot töltöttek már együtt, mire összekötik az életüket, így tele vannak közös élményekkel: az első randevúk, a nagy utazások, a barátokkal töltött nyaralások, az összeköltözés, mind szép emlékeket idéznek bennük. Ezekből pedig tökéletes rejtvény-meghatározások születhetnek. Olyan keresztrejtvényt készítünk a párnak, melyhez nemcsak a megfejtést, de az egyedi meghatározásokat és a képeket is te küldöd el nekünk. Például az első randinak otthont adó kávézó, az első nyaralás helyszíne vagy épp a kedvenc kibírhatatlan szomszédotok neve. Ezekből állítjuk össze a különleges ajándékrejtvényt, amit élmény lesz együtt megfejteni, és ami egy újabb közös kalanddal gazdagítja a szerelmeseket.

Mit kell tenned ehhez?

1. Gondold végig, mi az a közös emlék, bölcsesség vagy mókás mondat, amit az ifjú párral megosztanál, és ami később is rád emlékezteti őket. Tehát kell egy frappáns mondat. Ez lesz az egyedi megfejtés.

2. Aztán válassz három egyedi szót, amelyek kapcsolódnak hozzájuk. Ilyen szó lehet például a BALATON. Ebben az esetben ezt a szót beépítjük a rejtvénybe, és az lehet például a meghatározása, hogy „Itt nyaraltatok”. Ilyen egyedi meghatározásból maximum hármat tudunk beilleszteni a rejtvénybe.

3. Szükségünk lesz két képre. Ideális, ha fekvő elrendezésűek, de az állóval is boldogulunk. 

4. A fotók alatt szövegeket is el tudunk helyezni, de ez nem kötelező. Itt akár elkezdhetsz egy jó sztorit is róluk, ami a rejtvényben folytatódhat megfejtésként.

5. Ha mindezeket beírtad a fenti rubrikákba, és a képeket is csatoltad, már csak meg kell rendelned a rejtvényt, és hátra is dőlhetsz. Innentől rajtunk a sor. Izzítjuk a gépezetet, faragjuk a ceruzát és teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy egy tökéletes ajándék szülessen.

A násznép is kaphatja

Kedves figyelmesség és mára népszerű szokás is lett, hogy az ifjú pár is ad egy kis meglepetést a vendégeknek. Az ajándékrejtvény, sokszorosítva, akár a násznépnek is készülhet, és az ifjú pár képei, kedvenc idézete vagy üzenete szerepelhet benne örök mementóként.


Extra tipp: Összeállhattok barátok vagy családtagok, és a megfejtésben elrejthetitek egy másik ajándékotokat is. Például ha utazást kapnak tőletek, lehet a megfejtés: „Két hét édeskettesben a Kanári-szigeteken”.


Az ajándékrejtvény tökéletes ajándék, ha a következő szókapcsolatok egyikére kerestél rá:

Modern esküvői ajándékok, Esküvői ajándék szülőktől, Esküvői ajándék testvérnek, Esküvői ajándék, Esküvői ajándék ötletek, Esküvői ajándék vendégeknek, Mit vegyek esküvői ajándéknak, Esküvői ajándék násznépnek, Trendi esküvői ajándék,  Nászajándék ötletek kollégának.

 


AKIK MÁR MEGÉLTÉK AZ AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYÉT:


Akovács Éva
(A Nők Lapja Évszakok és a Nők Lapja Psziché főszerkesztője)

„Ez egy fantasztikus ajándék volt! Kerek születésnapra kaptam a kollégáktól, mindenkinek rajta volt a fotója, és ami a legjobban tetszett, hogy saját magamra vonatkoztatott kérdések is voltak, olyanok, amiket csak a közeli ismerőseim tudhatnak rólam. Például, ki a kedvenc színészem, szinkronhangom, énekesem. Persze, azonnal nekiálltam kitölteni és a megfejtés egy kedves idézet volt. Már gondolkodom, kinek fogok egy ugyanilyet ajándékozni szülinapjára."


N. Linda

„Az ötlet épp olyan remek, mint a kivitelezés. Külön jó, hogy elektronikusan érkezik, így nem kell otthon várni a futárt. Javaslom vastagabb, akár előre díszített papírra nyomtatni majd a rendelőnek. A termék a megjelölt időben, pontosan érkezett, elégedett voltam teljes mértékben, nagyon szép lett, jól sikerült. Szívből ajánlom másoknak is. Ezt az ajándékot azért választottam, mert a párom nagy rejtvényfejtő és így biztosan örül majd, hogy egyedi, kifejezetten a kettőnk életéből való rejtvényt fejthet. Alig várom, hogy átadhassam neki. Én nagy izgalommal oldottam meg a fekete-fehér példányt. Számára színesben nyomtattam vastagabb papírra."


Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)" 


T.A.

„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi." 

Még több vélemény...


AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK ÉS AJÁNLANAK:

GARANCIÁK

Élménygarancia

100%-os élménygaranciát vállalunk. 

Ha nem örült az ünnepelt, miután megfejtette a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az ajándék árát.

Meglepődésgarancia

100%-os meglepődésgaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem lepődik meg, amikor átnyújtod a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Egyediséggarancia

100%-os egyediséggaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem tartja egyedinek az ajándékod, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Gyakori kérdések

Küldhetek több fotót is?

Igen. Szükség esetén fotómontázzsal megoldható maximum 4 fotó beillesztése is.

Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a megrendeles[kukac]ajandekrejtveny.hu címre.

Reklámfilm
Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.