Kosárba tesz folyamatban.
Csak egy pillanat...

Fontos vagy nekem

 Fontos vagy nekem
 Fontos vagy nekem
 Fontos vagy nekem
 Fontos vagy nekem
 Fontos vagy nekem
 Fontos vagy nekem
 Fontos vagy nekem
 Fontos vagy nekem
Küldés :

A regisztrációkor megadott e-mail címre. PDF dokumentum. Méret A4 (21cmx29,7cm).

Egyedi megfejtés (max. 38 karakter):
Első egyedi meghatározás és szó :
Második egyedi meghatározás és szó :
Harmadik egyedi meghatározás és szó :
Képek alatti rövid szöveg :
Képek alatti hosszú szöveg :
Fotó 1. :
Fotó 2. :
Kérdésed van? :
8 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
GARANCIÁK
Gyakori kérdések
Részletek

A viszonzás ereje

Sokszor természetesnek vesszük, ha valaki ránk mosolyog és mellettünk van, amikor elfogy az erőnk. Bár ezek az emberek általában semmit sem várnak cserébe a kedvességükért, mégis jóleshet nekik, ha viszonozzuk a figyelmességüket. Ha éreztetjük velük, hogy ők is fontosak. Ezt megtehetjük egy mosollyal, egy elismerő pillantással, egy érintéssel. Ám ha valami maradandóbbat szeretnénk adni, amiről minden nap eszébe juthatunk az illetőnek, tökéletes választás lehet ez a rejtvényforma.

Mit kell tenned ehhez?

1. Gondold végig, mi az a közös emlék, bölcsesség vagy mókás mondat, amit az ajándékozottal megosztanál, és ami mindig téged juttat majd az eszébe. Tehát kell egy frappáns mondat. Ez lesz az egyedi megfejtés.

2. Aztán válassz három egyedi szót, amelyek kapcsolódnak hozzátok. Ilyen szó lehet például a BALATON. Ebben az esetben ezt a szót beépítjük a rejtvénybe, és az lehet például a meghatározása, hogy „Itt nyaraltunk”. Ilyen egyedi szóból és a hozzá tartozó meghatározásból maximum hármat tudunk beilleszteni a rejtvénybe.


3. Szükségünk lesz két képre. Ideális, ha fekvő elrendezésűek, de az állóval is boldogulunk. 

4. A fotók alatt szövegeket is el tudunk helyezni, de ez nem kötelező. Itt akár elkezdhetsz egy jó sztorit is magatokról, ami a rejtvényben folytatódhat megfejtésként.

5. Ha mindezeket beírtad a fenti rubrikákba, és a képeket is csatoltad, már csak meg kell rendelned a rejtvényt, és hátra is dőlhetsz. Innentől rajtunk a sor. Izzítjuk a gépezetet, faragjuk a ceruzát és teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy egy tökéletes ajándék szülessen.AKIK MÁR MEGÉLTÉK AZ AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYÉT:Z.G.

„Olyan ajándékot szeretek választani amivel örömöt, meglepetést okozhatok. Remélve, hogy így kifejezem, milyen szeretettel készülök az alkalomra. Örülök, hogy rátaláltam az ajándék rejtvényre, barátaimnak, családtagoknak különböző alkalmakra sikerült olyan ajándékot adni, amit még nem kaptak és jó mulatság együtt megfejteni. Csak ajánlhatom!"


Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)" 


T.A.

„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi." 

Még több vélemény...


AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK ÉS AJÁNLANAK:

Hasonló termékek
GARANCIÁK

Élménygarancia

100%-os élménygaranciát vállalunk. 

Ha nem örült az ünnepelt, miután megfejtette a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az ajándék árát.

Meglepődésgarancia

100%-os meglepődésgaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem lepődik meg, amikor átnyújtod a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Egyediséggarancia

100%-os egyediséggaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem tartja egyedinek az ajándékod, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Gyakori kérdések

Milyen file-t fogok kapni?

Az e-mailben kapott file minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (21cmx29,7cm), PDF típusú dokumentum. Kinyomtatható otthon, tintasugaras vagy lézer nyomtatón, illetve a legközelebbi nyomtatással foglalkozó üzletben.

Postán is kérhető a rejtvény kiküldése?

Nem. Kizárólag elektronikusan, a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük.

Küldhetek több fotót is?

Igen. Szükség esetén fotómontázzsal megoldható maximum 4 fotó beillesztése is.

Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a rendeles[kukac]ajandekrejtveny.hu címre.

Webáruház készítés