Új jelszó kérése
Akik már véleményezték
1. mosoly
A ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!
Üdvözlettel,
A. Ilona

2. mosoly
A meglepetés fergetegesen sikerült, mert az ünnepelt nagy keresztrejtvényfejtő. A megoldás közben nem vette észre a kizárólag rá vonatkozó kérdéseket. Utólag árultuk el a csalafintaságot. Azt hitte, hogy csak a megfejtés a különlegesség, és hogy a saját fotótól lesz személyes.  Nagyon jó az ötlet, mert  az átlagos ajándékok közül kitűnik: Újdonság!
A szolgáltatóval semmilyen probléma nem volt, sőt az időpontokra nagyon figyeltek, miután ajándéknak szántam, így minden jól sikerült.
Üdvözlettel.

J. Sándorné

 

3.mosoly

„Nagy sikere volt az ajándéknak. Bár a nagymama először nem igazán vette észre, hogy ez nem egy szimpla keresztrejtvény, úgy kellett szólni neki, hogy ugyan nézze meg jobban a képeket, és legyen szíves megfejteni, mert akkor lesz igazi ajándék. :) Aztán persze nem győzött ámuldozni meg hüledezni, úgyhogy sikerült örömet okozni ezzel az ajándékkal.
További sikeres működést!

Üdv, Barbara"

 

Sokadik mosoly

Édesapánk  70. születésnapjára készült a meglepetés rejtvény és hatalmas örömet okozott. Apukánk nagy lelkesedéssel és rutinnal oldja meg a feladványokat - gyakorolja néhány évtizede-, de most először szóhoz sem jutott. A családi  fotók láttán elérzékenyült és azt mondta, sajnálja "összefirkálni"az  ajándékot. Amikor azonban rájött ( hiszen fejben már ki is töltött néhány mezőt), hogy személyes vonatkozású meghatározások is vannak a rejtvényben, nem habozott és rögtön megszületett a megfejtés is. Évek óta ugratjuk, hogy sosem küldi be a megoldásokat, de most végre vissza vághatott nekünk, azzal, hogy ezek után már nem is lehetne nagyobb nyereménye. Köszönjük az Ajándékrejtvény csapatnak a közreműködést!

Dózsa-Kádár Dóra
Facebook
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Házassági évfordulóra

Házassági évfordulóra
6 900 Ft6900

Kreatív ajándékötlet házassági évfordulóra
Házasságkötéskor annyira új időszak kezdődik meg a pár életében, hogy szinte a születésnappal egy “polcra” kerül az alkalom és évente megemlékezünk róla. A házassági évfordulót nem csak a pár ünnepelheti meg, hanem a család, barátok is segíthetik emelni az alkalom fényét, és itt előkerül a kérdés: mi lehet ütős ajándékötlet házassági évfordulóra?

Egyedi ajándék
A jó ajándékötlet házassági évfordulóra általában trükkös abból a szempontból, hogy olyan dologról szól az alkalom, amelynek a legszebb részei a külvilág számára rejtve vannak, így könnyen túl személytelenné válhat az ajándék. Az Ajandekrejtveny.hu csapata itt is segít: adj keresztrejtvényt ajándékba!

Rejtvényt ajándékba házassági évfordulóra is!
Olyan skandináv típusú keresztrejtvényről van szó, amellyel már te is biztosan találkoztál számtalanszor. A csavar a dologban, hogy a meghatározásokat és a rejtvényhez tartozó képeket te, az ajándékozó adod meg nekünk, és mi készítünk belőlük ajándék keresztrejtvényt! Mire gondolunk? A szokásos meghatározások (pl. “Ausztria fővárosa” 4 betű) helyett csupa olyan választ kell beírni, amelyek az ajándékozottak életéből lettek kiválogatva. Ilyen lehet az ünnepelt pár első közös kutyájának a neve, a nászútjuk helye, vagy bármilyen más személyes emlék. A boldog mosolyokat garantáljuk! :)

 

Típus: skandináv rejtvény.

 

A rejtvényben a megfejtés személyre szabható:

maximum 36 karakteres lehet.

A rejtvényen belül is elhelyezhető 2-3 személyre szabott meghatározás:

maximum 7 karakter/meghatározás.

 

Beillszethető:

2 darab fekvő méretű kép

 

Megadható:

szabadon változtatható a képek alatti szöveg is.

 

 

 

 • Gyakori kérdések:


  Milyen file-t fogok kapni?

  Az e-mailben kapott file, minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (210x297) PDF lesz.


  Hol tudom a fotót csatolni és az idézetet elküldni?

  A fekvő méretű fotókat és az idézetet e-mail-ben tudod nekünk elküldeni az rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.


  Küldhetek több fotót is?

  Erdetileg két fotó beillesztésre van lehetőség, de szükség esetén fotómontázzsal megoldható max: 4 fotó beillsztése is.


  Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

  Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk az rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.

 • Cikkszám
  996951
Webáruház készítés