Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük próbálkozz újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
 

Házassági évfordulóra

Házassági évfordulóra

Kreatív ajándékötlet házassági évfordulóra
Házasságkötéskor annyira új időszak kezdődik meg a pár életében, hogy szinte a születésnappal egy “polcra” kerül az alkalom és évente megemlékezünk róla. A házassági évfordulót nem csak a pár ünnepelheti meg, hanem a család, barátok is segíthetik emelni az alkalom fényét, és itt előkerül a kérdés: mi lehet ütős ajándékötlet házassági évfordulóra?

Egyedi ajándék
A jó ajándékötlet házassági évfordulóra általában trükkös abból a szempontból, hogy olyan dologról szól az alkalom, amelynek a legszebb részei a külvilág számára rejtve vannak, így könnyen túl személytelenné válhat az ajándék. Az Ajandekrejtveny.hu csapata itt is segít: adj keresztrejtvényt ajándékba!

Rejtvényt ajándékba házassági évfordulóra is!
Olyan skandináv típusú keresztrejtvényről van szó, amellyel már te is biztosan találkoztál számtalanszor. A csavar a dologban, hogy a meghatározásokat és a rejtvényhez tartozó képeket te, az ajándékozó adod meg nekünk, és mi készítünk belőlük ajándék keresztrejtvényt! Mire gondolunk? A szokásos meghatározások (pl. “Ausztria fővárosa” 4 betű) helyett csupa olyan választ kell beírni, amelyek az ajándékozottak életéből lettek kiválogatva. Ilyen lehet az ünnepelt pár első közös kutyájának a neve, a nászútjuk helye, vagy bármilyen más személyes emlék. A boldog mosolyokat garantáljuk! :)

 

Típus: skandináv rejtvény.

 

A rejtvényben a megfejtés személyre szabható:

maximum 36 karakteres lehet.

A rejtvényen belül is elhelyezhető 2-3 személyre szabott meghatározás:

maximum 7 karakter/meghatározás.

 

Beillszethető:

2 darab fekvő méretű kép

 

Megadható:

szabadon változtatható a képek alatti szöveg is.

 

 

 

6 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Gyakori kérdések:


Milyen file-t fogok kapni?

Az e-mailben kapott file, minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (210x297) PDF lesz.


Hol tudom a fotót csatolni és a személyre szabott megfejtést elküldni?

A fekvő méretű fotókat, a megfejtendő üzenetet és a további személyre szabható meghatározásokat e-mail-ben tudod nekünk elküldeni a rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.


Küldhetek több fotót is?

Eredetileg két fotó beillesztésre van lehetőség, de szükség esetén fotómontázzsal megoldható max: 4 fotó beillsztése is.


Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a rendeles@ajandekrejtveny.hu címre.AJÁNLÓK:

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
996951
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés