Kosárba tesz folyamatban.
Csak egy pillanat...

Házassági évfordulóra - egyedi évfordulós ajándék

 Házassági évfordulós ajándék
 Házassági évfordulós ajándék
 Házassági évfordulós ajándék
 Házassági évfordulós ajándék
 Házassági évfordulós ajándék
 Házassági évfordulós ajándék
 Házassági évfordulós ajándék
 Házassági évfordulós ajándék
Küldés:

Digitálisan:  Elkészítés után azonnal, e-mailen küldve (ingyenes).

A küldött A4-es (210x297mm), PDF formátum nyomtatható otthoni nyomtatón vagy a legközelebbi nyomtatással foglalkozó üzletben.

Ajánlott papír: vastagabb, fehér, matt. Ha alkalmas a nyomtató, akkor 200-300 grammos.

Egyedi megfejtés (max. 38 betű, szóköz nélkül):
Első egyedi beépíthető szó (max. 7 betű):
Első egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Második egyedi beépíthető szó (max. 8 betű):
Második egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Harmadik egyedi beépíthető szó (max. 9 betű):
Harmadik egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Képek alatti egyedi rövid szöveg :
Képek alatti egyedi hosszú szöveg :
Fotó 1. :
Fotó 2. :
Kérdésed van? :
12 900 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
GARANCIÁK
Gyakori kérdések
Részletek

Egyedi évfordulós ajándék, a meglepődés garantált.

A házassági évforduló különleges alkalom, ahhoz, hogy ezt méltóképp megünnepeljétek, egy nem mindennapi ajándékra is szükségetek lesz. Az együtt töltött boldog éveket persze meg lehet köszönni egy szép virágcsokorral vagy egy vacsorameghívással is, de mennyivel emlékezetesebb lesz ez a nap, ha például játékos formában újra örök hűséget fogadtok egymásnak. Mire gondolunk? Egy igazán rendhagyó meglepetésre. Rejtsd el ajándékrejtvényünkben például a következő megfejtést: „Újra hozzám jönnél?” Vagy „Lehetek a társad életed végéig?” És ez még nem minden! A rejtvény meghatározásaiba is csempészhetünk kettőtökről szóló emlékeket.

Hogyan képzeld el mindezt?

Gondolj egy skandináv típusú keresztrejtvényre, amelyhez te adhatod meg a megfejtést, de itt még nem ér véget az egyediség. A meghatározásokat és a rejtvényhez tartozó fotókat is te, az ajándékozó választhatod ki, mi pedig ezekből készítünk egy különleges meglepetést az évfordulóra! Ehhez tőled csak egyedi szavakra és meghatározásokra lesz szükségünk (például „Első csók: RÓMA”). Három olyan választ tudunk a rejtvénybe építeni, amely a közös életetekre utal. Ha ezek megvannak, és a megfejtést is kitaláltad, majd mindezt a kiválasztott fotókkal együtt elküldted nekünk, mi akár egy nap alatt is elkészítjük utánozhatatlan ajándékod. A meghatódás garantált!

Mit kell tenned ehhez?

1. Találd ki, mit szeretnél üzenni a feleségednek vagy a férjednek! Mi az a mondat, amit örökké emlegetni fog és büszkélkedhet is vele. Ez lesz az egyedi megfejtés.

2. Aztán válassz három olyan szót, amely hozzátok kapcsolódik, és küldj ezekhez meghatározásokat is. Pl.: Az első csókunk helyszíne: Kilátó. Ebben az esetben a „Kilátót” építjük be a rejtvénybe, és az „Az első csók” lesz a meghatározás.

3. Szükségünk lesz két képre. Ideális, ha fekvő elrendezésűek, de az állóval is boldogulunk. 

4. A fotók alatt szövegeket is el tudunk helyezni, de ez nem kötelező. Itt akár elkezdhetsz egy jó sztorit is magatokról, ami a rejtvényben folytatódhat megfejtésként.

5. Ha mindezeket beírtad a fenti rubrikákba, és a képeket is csatoltad, már csak meg kell rendelned a rejtvényt, és hátra is dőlhetsz. Innentől rajtunk a sor. Izzítjuk a gépezetet, faragjuk a ceruzát és teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy egy tökéletes ajándék szülessen.

Csak akkor válaszd ezt az ajándékozási formát házassági évfordulóra, ha a következő állítások közül legalább három igaz rád:

  • Rendhagyó ajándékot keresel az évfordulótokra.
  • Előnyben részesíted az „élményt ajándékba” típusú meglepetéseket.
  • Egy virágcsokornál ötletgazdagabb és maradandóbb ajándékra gondoltál.
  • Olyan egyedi meglepetést keresel, amelyet a te instrukcióid alapján készítenek el.


  Az ajándékrejtvény tökéletes ajándék, ha a következők egyikére keresel megoldást:

  Ajándék házassági évfordulóra, Ajándék ötletek házassági évfordulóra, Saját készítésű ajándék házassági évfordulóra, 40. házassági évforduló ajándék ötlet, Házassági ajándékok, 50. házassági évforduló ajándék ötlet, 10. házassági évfordulóra ajándék, Egyedi házassági évforduló ajándék, Házassági évforduló ajándék gyerekektől, Vicces ajándékok házassági évfordulóra, Évfordulós ajándék.


  AKIK MÁR MEGÉLTÉK AZ AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYÉT:


  Akovács Éva
  (A Nők Lapja Évszakok és a Nők Lapja Psziché főszerkesztője)

  „Ez egy fantasztikus ajándék volt! Kerek születésnapra kaptam a kollégáktól, mindenkinek rajta volt a fotója, és ami a legjobban tetszett, hogy saját magamra vonatkoztatott kérdések is voltak, olyanok, amiket csak a közeli ismerőseim tudhatnak rólam. Például, ki a kedvenc színészem, szinkronhangom, énekesem. Persze, azonnal nekiálltam kitölteni és a megfejtés egy kedves idézet volt. Már gondolkodom, kinek fogok egy ugyanilyet ajándékozni szülinapjára."


  N. Linda

  „Az ötlet épp olyan remek, mint a kivitelezés. Külön jó, hogy elektronikusan érkezik, így nem kell otthon várni a futárt. Javaslom vastagabb, akár előre díszített papírra nyomtatni majd a rendelőnek. A termék a megjelölt időben, pontosan érkezett, elégedett voltam teljes mértékben, nagyon szép lett, jól sikerült. Szívből ajánlom másoknak is. Ezt az ajándékot azért választottam, mert a párom nagy rejtvényfejtő és így biztosan örül majd, hogy egyedi, kifejezetten a kettőnk életéből való rejtvényt fejthet. Alig várom, hogy átadhassam neki. Én nagy izgalommal oldottam meg a fekete-fehér példányt. Számára színesben nyomtattam vastagabb papírra."


  Dóri

  „Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)" 


  T.A.

  „A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi." 

  Még több vélemény...


  AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK ÉS AJÁNLANAK:

  GARANCIÁK

  Élménygarancia

  100%-os élménygaranciát vállalunk. 

  Ha nem örült az ünnepelt, miután megfejtette a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az ajándék árát.

  Meglepődésgarancia

  100%-os meglepődésgaranciát vállalunk.

  Ha az ajándékozott nem lepődik meg, amikor átnyújtod a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

  Egyediséggarancia

  100%-os egyediséggaranciát vállalunk.

  Ha az ajándékozott nem tartja egyedinek az ajándékod, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

  Gyakori kérdések

  Küldhetek több fotót is?

  Igen. Szükség esetén fotómontázzsal megoldható maximum 4 fotó beillesztése is.

  Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

  Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a megrendeles[kukac]ajandekrejtveny.hu címre.

  Webáruház készítés
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.