Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük próbálkozz újra egy későbbi időpontban.
 

Házassági évfordulóra

 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
 Házassági évfordulóra
Küldés :

A regisztrációkor megadott e-mail címre. PDF dokumentum. Méret A4 (21cmx29,7cm).

Egyedi megfejtés :

Első egyedi meghatározás és szó :

Második egyedi meghatározás és szó :

Harmadik egyedi meghatározás és szó :

Képek alatti rövid szöveg :

Képek alatti hosszú szöveg :

Fotó 1. :
Fotó 2. :
Kérdésed van? :
8 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
GARANCIÁK
Gyakori kérdések
Reklámfilm
Részletek

Egyedi ajándék házassági évfordulóra

A házassági évforduló különleges alkalom, ahhoz, hogy ezt méltóképp megünnepeljük, egy nem mindennapi ajándékra is szükségünk lesz. Az együtt töltött boldog éveket persze megköszönhetjük egy szép virágcsokorral vagy egy vacsorameghívással is, de mennyivel emlékezetesebb lesz ez a nap, ha például játékos formában újra örök hűséget fogadtok egymásnak. Mire gondolunk? Egy igazán rendhagyó meglepetésre. Rejtsd el ajándékrejtvényünkben például a következő megfejtést: „Újra hozzám jönnél?” Vagy „Lehetek a társad életed végéig?” És ez még nem minden! A rejtvény meghatározásaiba is csempészhetünk kettőtökről szóló emlékeket.

Hogyan képzeld el mindezt?

Gondolj egy skandináv típusú keresztrejtvényre, amelyhez te adhatod meg a megfejtést, de itt még nem ér véget az egyediség. A meghatározásokat és a rejtvényhez tartozó fotókat is te, az ajándékozó választhatod ki, mi pedig ezekből készítünk egy különleges meglepetést az évfordulóra! Ehhez tőled csak egyedi szavakra és meghatározásokra lesz szükségünk (például „Első csók: RÓMA”). Három olyan választ tudunk a rejtvénybe építeni, amely a közös életetekre utal. Ha ez megvan, a megfejtést is kitaláltad és mindezt a kiválasztott fotókkal együtt elküldted nekünk, mi akár egy nap alatt is készen állunk ezzel az utánozhatatlan ajándékkal. És a meghatódás garantált!

Mit kell tenned ehhez?

1. Találd ki, mit szeretnél üzenni a feleségednek vagy a férjednek! Mi az a mondat, amit örökké emlegetni fog, és büszkélkedhet is vele, ami miatt újra téged választana. Ez lesz az egyedi megfejtés.

2. Aztán válassz három olyan szót, amely hozzátok kapcsolódik, és küldj ezekhez meghatározásokat is. Pl.: Az első csókunk helyszíne: Kilátó. Ebben az esetben a „Kilátót” építjük be a rejtvénybe, és az „Az első csók” lesz a meghatározás.

3. Szükségünk lesz két képre. Ideális, ha fekvő elrendezésűek, de az állóval is boldogulunk. 

4. A fotók alatt szövegeket is el tudunk helyezni, de ez nem kötelező. Itt akár elkezdhetsz egy jó sztorit is magatokról, ami a rejtvényben folytatódhat megfejtésként.

5. Ha mindezeket beírtad a fenti rubrikákba, és a képeket is csatoltad, már csak meg kell rendelned a rejtvényt, és hátra is dőlhetsz. Innentől rajtunk a sor. Izzítjuk a géepezetet, faragjuk a ceruzát és teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy egy tökéletes szülinapi ajándék szülessen.

Csak akkor válaszd ezt az ajándékozási formát, ha a következő állítások közül legalább három igaz rád:

  • Rendhagyó ajándékot keresel a házassági évfordulótokra.
  • Előnyben részesíted az „élményt ajándékba” típusú meglepetéseket.
  • Egy virágcsokornál ötletgazdagabb és maradandóbb ajándékra gondoltál.
  • Olyan egyedi meglepetést keresel, amelyet a te instrukcióid alapján készítenek el.  AKIK MÁR MEGÉLTÉK AZ AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYÉT:  Z.G.

  „Olyan ajándékot szeretek választani amivel örömöt, meglepetést okozhatok. Remélve, hogy így kifejezem, milyen szeretettel készülök az alkalomra. Örülök, hogy rátaláltam az ajándék rejtvényre, barátaimnak, családtagoknak különböző alkalmakra sikerült olyan ajándékot adni, amit még nem kaptak és jó mulatság együtt megfejteni. Csak ajánlhatom!"


  Dóri

  „Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)" 


  T.A.

  „A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi." 

  Még több vélemény...


  AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK ÉS AJÁNLANAK:

  Hasonló termékek
  GARANCIÁK

  Élménygarancia

  100%-os élménygaranciát vállalunk. 

  Ha nem örült az ünnepelt, miután megfejtette a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az ajándék árát.

  Meglepődésgarancia

  100%-os meglepődésgaranciát vállalunk.

  Ha az ajándékozott nem lepődik meg, amikor átnyújtod a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

  Egyediséggarancia

  100%-os egyediséggaranciát vállalunk.

  Ha az ajándékozott nem tartja egyedinek az ajándékod, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

  Gyakori kérdések

  Milyen file-t fogok kapni?

  Az e-mailben kapott file minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (21cmx29,7cm), PDF típusú dokumentum. Kinyomtatható otthon, tintasugaras vagy lézer nyomtatón, illetve a legközelebbi nyomtatással foglalkozó üzletben.

  Postán is kérhető a rejtvény kiküldése?

  Nem. Kizárólag elektronikusan, a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük.

  Küldhetek több fotót is?

  Igen. Szükség esetén fotómontázzsal megoldható maximum 4 fotó beillesztése is.

  Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

  Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a rendeles[kukac]ajandekrejtveny.hu címre.

  Reklámfilm
  Webáruház készítés