Kosárba tesz folyamatban.
Csak egy pillanat...

Karácsonyi ajándékrejtvény - egyedi karácsonyi ajándék

Karácsonyi ajándékrejtvény - egyedi karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándékrejtvény - egyedi karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándékrejtvény - egyedi karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándékrejtvény - egyedi karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándékrejtvény - egyedi karácsonyi ajándék
Karácsonyi ajándékrejtvény - egyedi karácsonyi ajándék
Küldés:

Digitálisan:  Elkészítés után azonnal, e-mailen küldve (ingyenes).

A küldött A4-es (210x297mm), PDF formátum nyomtatható otthoni nyomtatón vagy a legközelebbi nyomtatással foglalkozó üzletben.

Ajánlott papír: vastagabb, fehér, matt. Ha alkalmas a nyomtató, akkor 200-300 grammos.

Egyedi megfejtés (max. 38 betű, szóköz nélkül):
Első egyedi beépíthető szó (max. 7 betű):
Első egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Második egyedi beépíthető szó (max. 8 betű):
Második egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Harmadik egyedi beépíthető szó (max. 9 betű):
Harmadik egyedi szó meghatározása (max. 20 betű) :
Képek alatti egyedi rövid szöveg :
Képek alatti egyedi hosszú szöveg :
Fotó 1. :
Fotó 2. :
Kérdésed van? :
12 900 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
GARANCIÁK
Gyakori kérdések
Részletek

Páratlan karácsonyi ajándék, szeretetre hangolva 

Újra itt a karácsony. Felmerül a kérdés: mit is adjunk szeretteinknek, amivel kifejezzük, hogy fontosak nekünk. Elkezdünk ötletelni, hosszú órákat töltünk a boltokban, tülekedünk, keressük a megfelelő ajándékot.

Amit mi ajánlunk, az az egyik legegyedibb ötlet, ebből biztosan nem kap kettőt az ajándékozott. 

Személyre szabott karácsonyi ajándék, ami örök emlék

Az unalmas és sablonos karácsonyi ajándékok helyett te most egy olyan egyedi élményt adhatsz a szeretteidnek, amely szórakoztató elfoglaltság számukra, és még sok év múlva is emlékeztetni fogja őket a feledhetetlen, közös kalandokra. Ilyen kreatív meglepetésre biztosan nem számítanak!

Kicsattan az egyediségtől

Olyan skandináv típusú keresztrejtvényre gondolj, amelybe az egyedi megfejtésen kívül még 3 rólatok szóló kifejezést, 2 fotót és 1 szöveges üzenetet is be tudunk illeszteni. Így igazán személyre szóló lehet a meglepetésed!

Mit kell tenned ehhez?

1. Gondold végig, mi az a közös emlék, bölcsesség vagy kedves gondolat, amit megosztanál az ajándékozottal, és amiről karácsony elmúltával is mindig te jutsz majd az eszébe. Tehát kell egy frappáns mondat. Ez lesz az egyedi megfejtés.

2. Aztán válassz három egyedi szót, amelyek kapcsolódnak hozzátok. Ilyen szó lehet például a BALATON. Ebben az esetben ezt a szót beépítjük a rejtvénybe, és az lehet például a meghatározása, hogy „Itt nyaraltunk”. Ilyen egyedi szóból és a hozzá tartozó meghatározásból maximum hármat tudunk beilleszteni a rejtvénybe.

3. Szükségünk lesz két képre. Ideális, ha fekvő elrendezésűek, de az állóval is boldogulunk.

4. 
A fotók alatt üzenetet is el tudunk helyezni, de ez nem kötelező. Itt akár elkezdhetsz egy jó sztorit is magatokról, ami a rejtvényben folytatódhat megfejtésként.

5. Ha mindezeket beírtad a fenti rubrikákba, és a képeket is csatoltad, már csak meg kell rendelned a rejtvényt, és hátra is dőlhetsz. Innentől rajtunk a sor. Izzítjuk a gépezetet, faragjuk a ceruzát és teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy egy tökéletes karácsonyi ajándék szülessen.

A különleges karácsonyi ajándéknak nincs határa

Nálunk nem szoftver keveri ki a szavakat, hanem először papíron készítjük el a rejtvényt, minden egyes négyzetet gondosan megszerkesztve. Csak ezután kerül a gépbe a papíron megálmodott rejtvény, hogy végül nyomtatható PDF formátumban elküldhessük neked, te pedig majd átnyújthasd kinyomtatva a szerettednek.

Kinek ajánlott?

• Annak, aki ötletes karácsonyi ajándékra vágyik.
• Annak, aki szereti a kézzel készült meglepetéseket.
• Annak, aki szeretne maradandót adni karácsonyra.
• Annak, aki velünk együtt hisz abban, hogy értéke igazán attól lesz az ajándéknak, ha időt és energiát fordítunk rá.
• Annak, aki szereti a rejtvényeket.

Kinek nem ajánlott?

• Annak, aki nem fogad el semmit karácsonyi ajándékként, csak műszaki cikket.
• Annak, aki nem hisz abban, hogy szavakkal lehet érzéseket közvetíteni.
• Annak, aki nem szereti, ha karácsonykor megajándékozzák.
• Annak, aki nem szeret rejtvényt fejteni.


Extra tipp:

Azt is megteheted, hogy egy másik karácsonyi ajándékot elrejtesz valahol a lakásban, mi pedig a rejtekhelyet építjük be a megfejtésbe. Az ajándékot tehát csak akkor fogja megtalálni az, akinek szánod, ha megfejti a rejtvényt.


Az ajándékrejtvény tökéletes ajándék, ha a következő alkalmak egyikére keresel megoldást:

Karácsonyi ajándék ötletek, Legjobb karácsonyi ajándékok, Karácsonyi ajándék ötletek szülőknek, Karácsonyi ajándék ötletek házilag, Egyedi ajándék ötletek, Karácsonyi ajándék ötletek férfiaknak, Ajándék ötletek nőknek, Ajándék ötletek férfiaknak, Karácsonyi ajándékok nőknek, Emlékezetes karácsonyi ajándék, Sk karácsonyi ajándék, Sos karácsonyi ajándék, Kreativ karácsonyi ajándékok, Karácsonyi ajándék osztálytársnak, Kézműves ajándékötletek, Kézzel készített ajándékok karácsonyra, Csináld magad karácsonyi ajándékok, Kreatív ajándékok házilag.


NÉZD MEG VIDEÓN!

AKIK MÁR MEGÉLTÉK AZ AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYÉT:


Kovács Renáta

„A rejtvények karácsonyi ajándékok voltak, és nagy örömet okoztak az ajándékozottaknak. Nagyon tetszik, hogy fénykép is szerepel rajta és személyes feladványok is rejtőznek a rejtvényben. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, köszönöm! Egy újsághirdetésben találkoztam a termék reklámjával, és nagyon megörültem neki, mert akiknek készült, nagyon szeretnek rejtvényt fejteni."


N. Linda

„Az ötlet épp olyan remek, mint a kivitelezés. Külön jó, hogy elektronikusan érkezik, így nem kell otthon várni a futárt. Javaslom vastagabb, akár előre díszített papírra nyomtatni majd a rendelőnek. A termék a megjelölt időben, pontosan érkezett, elégedett voltam teljes mértékben, nagyon szép lett, jól sikerült. Szívből ajánlom másoknak is. Ezt az ajándékot azért választottam, mert a párom nagy rejtvényfejtő és így biztosan örül majd, hogy egyedi, kifejezetten a kettőnk életéből való rejtvényt fejthet. Alig várom, hogy átadhassam neki. Én nagy izgalommal oldottam meg a fekete-fehér példányt. Számára színesben nyomtattam vastagabb papírra."


Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)" 


T.A.

„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi." 

Még több vélemény...


AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK ÉS AJÁNLANAK:

GARANCIÁK

Élménygarancia

100%-os élménygaranciát vállalunk. 

Ha nem örült az ünnepelt, miután megfejtette a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az ajándék árát.

Meglepődésgarancia

100%-os meglepődésgaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem lepődik meg, amikor átnyújtod a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Egyediséggarancia

100%-os egyediséggaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem tartja egyedinek az ajándékod, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Gyakori kérdések

Küldhetek több fotót is?

Igen. Szükség esetén fotómontázzsal megoldható maximum 4 fotó beillesztése is.

Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a megrendeles[kukac]ajandekrejtveny.hu címre.

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.