Kosárba tesz folyamatban.
Csak egy pillanat...

Szerelmet valló rejtvény

Szerelmet valló rejtvény
Szerelmet valló rejtvény
Szerelmet valló rejtvény
Szerelmet valló rejtvény
Szerelmet valló rejtvény
Szerelmet valló rejtvény
Szerelmet valló rejtvény
Szerelmet valló rejtvény
Küldés :

A regisztrációkor megadott e-mail címre. PDF dokumentum. Méret A4 (21cmx29,7cm).

Egyedi megfejtés (max. 38 karakter, szóköz nélkül):
Első egyedi meghatározás és szó :
Második egyedi meghatározás és szó :
Harmadik egyedi meghatározás és szó :
Képek alatti rövid szöveg :
Képek alatti hosszú szöveg :
Fotó 1. :
Fotó 2. :
Kérdésed van? :
8 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
GARANCIÁK
Gyakori kérdések
Részletek

Szenvedéllyel feltöltve

Ha nem mered elmondani neki, mennyire szereted, de folyton csak ő jár a fejedben, vagy már próbáltad bevallani, hogy mit érzel iránta, de nem jött ki hang a torkodon, kitaláltunk egy megoldást számodra. Ettől biztos eláll majd a szava, neked pedig megered a nyelved a hatás láttán.

 

Már az ókori költők és írók is tudták, hogy a jól megválogatott szerelmes szavak a leghidegebbnek tűnő szívet is fel tudják melegíteni. Rengeteg gyönyörű lírikus mű bizonyítja ezt. A szerelmet valló rejtvénnyel te is kipróbálhatod, milyen erejük van a szívből jövő szavaknak. Rejtsd el a megfejtésben szerelmes üzeneted – különleges ajándékod felébresztheti a másikban szunnyadó szenvedélyt. És ki tudja, lehet, hogy később majd azzal tisztelsz meg bennünket, hogy a Nagy Napra is mi készíthetjük el számotokra az esküvői rejtvényt.

Mit kell tenned ehhez?

1. Gondold végig, mi az az érzés, amit a szerelmeddel megosztanál, mi az az üzenet, amit mindenképp el akarsz mondani neki. Ezekből a szerelmes szavakból, ebből a mondatból fog állni az egyedi megfejtés.

2. Aztán válassz három egyedi szót, amelyek kapcsolódnak hozzátok. Ilyen szó lehet például a BALATON. Ebben az esetben ezt a szót beépítjük a rejtvénybe, és az lehet például a meghatározása, hogy „Itt nyaraltunk”. Ilyen egyedi meghatározásból maximum hármat tudunk beilleszteni a rejtvénybe.

3. Szükségünk lesz két képre. Ideális, ha fekvő elrendezésűek, de az állóval is boldogulunk. 

4. A fotók alatt szövegeket is el tudunk helyezni, de ez nem kötelező. Itt akár elkezdhetsz egy jó sztorit is magatokról, ami a rejtvényben folytatódhat megfejtésként.

5. Ha mindezeket beírtad a fenti rubrikákba, és a képeket is csatoltad, már csak meg kell rendelned a rejtvényt, és hátra is dőlhetsz. Innentől rajtunk a sor. Izzítjuk a gépezetet, faragjuk a ceruzát és teljes erőnkkel arra összpontosítunk, hogy egy tökéletes ajándék szülessen.


Az ajándékrejtvény tökéletes ajándék, ha a következő szókapcsolatok egyikére kerestél rá:

Szerelmes ajándék ötletek, Szerelmes ajándékok évfordulóra, Szerelmes ajándékok házilag, Legjobb ajándék a párodnak, Páros ajándék évfordulóra, Ajándék férfiaknak, Valentin napi ajándékok.AKIK MÁR MEGÉLTÉK AZ AJÁNDÉKOZÁS ÉLMÉNYÉT:


Akovács Éva
(A Nők Lapja Évszakok és a Nők Lapja Psziché főszerkesztője)

„Ez egy fantasztikus ajándék volt! Kerek születésnapra kaptam a kollégáktól, mindenkinek rajta volt a fotója, és ami a legjobban tetszett, hogy saját magamra vonatkoztatott kérdések is voltak, olyanok, amiket csak a közeli ismerőseim tudhatnak rólam. Például, ki a kedvenc színészem, szinkronhangom, énekesem. Persze, azonnal nekiálltam kitölteni és a megfejtés egy kedves idézet volt. Már gondolkodom, kinek fogok egy ugyanilyet ajándékozni szülinapjára."


N. Linda

„Az ötlet épp olyan remek, mint a kivitelezés. Külön jó, hogy elektronikusan érkezik, így nem kell otthon várni a futárt. Javaslom vastagabb, akár előre díszített papírra nyomtatni majd a rendelőnek. A termék a megjelölt időben, pontosan érkezett, elégedett voltam teljes mértékben, nagyon szép lett, jól sikerült. Szívből ajánlom másoknak is. Ezt az ajándékot azért választottam, mert a párom nagy rejtvényfejtő és így biztosan örül majd, hogy egyedi, kifejezetten a kettőnk életéből való rejtvényt fejthet. Alig várom, hogy átadhassam neki. Én nagy izgalommal oldottam meg a fekete-fehér példányt. Számára színesben nyomtattam vastagabb papírra."


Dóri

„Csak ajánlani tudom, tökéletes választás azoknak, akik egyedi és személyes ajándékot keresnek. Nagyon tetszett, hogy képekkel, saját üzenettel, feladványokkal és megfejtéssel lehet személyessé tenni. Nagyon örült neki a megajándékozott és az egész család körében is sikert aratott. Köszönöm még egyszer! :)" 


T.A.

„A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi." 

Még több vélemény...


AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK ÉS AJÁNLANAK:

Hasonló termékek
GARANCIÁK

Élménygarancia

100%-os élménygaranciát vállalunk. 

Ha nem örült az ünnepelt, miután megfejtette a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az ajándék árát.

Meglepődésgarancia

100%-os meglepődésgaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem lepődik meg, amikor átnyújtod a rejtvényt, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Egyediséggarancia

100%-os egyediséggaranciát vállalunk.

Ha az ajándékozott nem tartja egyedinek az ajándékod, írd meg nekünk, és visszautaljuk az árát.

Gyakori kérdések

Milyen file-t fogok kapni?

Az e-mailben kapott file minden esetben nyomdai minőségű, A4 méretű (21cmx29,7cm), PDF típusú dokumentum. Kinyomtatható otthon, tintasugaras vagy lézer nyomtatón, illetve a legközelebbi nyomtatással foglalkozó üzletben.

Postán is kérhető a rejtvény kiküldése?

Nem. Kizárólag elektronikusan, a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük.

Küldhetek több fotót is?

Igen. Szükség esetén fotómontázzsal megoldható maximum 4 fotó beillesztése is.

Más méretű rejtvényre is van lehetőség?

Igény szerint bármilyen méretet el tudunk készíteni. Ebben az esetben írj nekünk a rendeles[kukac]ajandekrejtveny.hu címre.

Webáruház készítés