Új jelszó kérése

Minden rejtvényt egyedileg, először papíron készítünk el. 

Akik már véleményezték

☺☺☺☺ 
A. Ilona

„Az ajándék nagyon jól sikerült, és nem csak az ünnepelt, hanem a vendégek körében is sikert aratott! Többen is érdeklődtek hogyan/hol lehet ilyet csináltatni, és nagyon szívesen ajánlottam a cégüket, mert amellett, hogy a termék különleges, az Önök segítőkészsége és rugalmassága is kellett ahhoz, hogy valódi meglepetést okozhassunk. Köszönöm még egyszer!"

☺☺☺☺ 
Csilla, (Diósd)
Aki most nézegeti az oldalt, gondolkodik, hogy vásároljon-e, neki szeretnék üzenni! Egy szót tudok mondani: RENDELJ! :) A párom születésnapjára rendeltem egy rejtvényt, mit mondhatnék!? …nagy sikert aratott!!! Ajándéknak is szuper ötlet, de ha a megfejtésben elrejted magát a főajándék nevét, még jobb, még nagyobb lesz a meglepetés! Én a főajándékra utaló szavakat rejtettem el és ebből kellett rájönnie, kitalálnia. Nagyon szép perceket okozott ez a kis „lapocska”! Egy fiúval kommunikáltam e-mail-ben, nagyon kedves, segítőkész volt, de komolyan…:) Gondolom az egész csapat ilyen lehet! Ja, hozzá kell tennem, hogy a szülinap előtt 2 nappal rendeltem meg a rejtvényt és képzeljétek el, 24 óra sem telt el, már meg is kaptam e-mail-ben. Szenzációsak! Jeleztem, hogy nekem ez fontos lenne és segítettek! Tehát csak buzdítani szeretnélek, rendeld meg, nem fogsz csalódni!:) Ajándékrejtvény csapat csak így tovább, HAJRÁ! Jövök még hozzátok :)
  
☺☺☺☺☺
T.A.
 „A férjem olyan ember, aki nem örül igazán a tárgyaknak, sokkal jobban értékeli a kreatív ötleteket, valódi meglepetéseket. Az ajándék rejtvény pont ilyen volt számára és igazi öröm neki is és nekünk, a családjának is. Vicces volt, hogy miután megfejtette, elárulta, hogy ő rejtvény programok írásából készítette a diplomamunkáját sok évvel ezelőtt. Most ezt a neki készült rejtvényt megfejtve és belaminálva őrzi."
 
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Termékek


Születésnapra, névnapra - Születésnapi ajándékrejtvény
Születésnapra, névnapra -  Születésnapi ajándékrejtvény

Belegondoltál már, mi a születésnap? Azon kívül persze, hogy a Nap körül megtett körök száma. Egy születésnap, de egy névnap is azt jelzi, hogy megint eltelt egy újabb kurta (vagy hosszú, ki hogy éli meg!) év, tele élményekkel, sikerekkel, új barátokkal, szerelmekkel, kalandokkal, utakkal, vágyakkal. A születésnap kiváló alkalom arra, hogy az ünnepelt mérlegre helyezze az előző születésnap óta eltelt 365 napot: mit is adott hozzám egy újabb év? Ebben most te is segíthetsz neki!

 

Születésnapi Ajándékrejtvény

Az Ajandekrejtveny.hu ötletes születésnapi ajándékai pontosan erre ettek kitalálva. Szerintünk az ideális ajándék segít emlékezni, személyes, munka és ötlet van benne. Tervezünk neked egy olyan, személyre szabott skandináv típusú keresztrejtvényt szülinapi ajándéknak, amelyben a meghatározásokat és képeket te adtad meg nekünk!

Különleges ajándék születésnapra

Képzeld csak el: a szokásos szülinapi ajándékok helyett, ahol az ünnepelt csak mosolyog egyet és már teszi is be a fiókba, egy olyan elfoglaltságot biztosíthatsz a szülinaposnak, amely újra előhozza a már majdnem elfeledett emlékeket, hiszen a megfejtéshez emlékezni is kell! Igazán különleges ajándék szülinapra, névnapra, amelyet biztosan nem kap senkitől.


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés