Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérjük próbálkozz újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
 

Születésnapra, névnapra - Születésnapi ajándékrejtvény


Születésnapra, névnapra -  Születésnapi ajándékrejtvény

Belegondoltál már, mi a születésnap? Azon kívül persze, hogy a Nap körül megtett körök száma. Egy születésnap, de egy névnap is azt jelzi, hogy megint eltelt egy újabb kurta (vagy hosszú, ki hogy éli meg!) év, tele élményekkel, sikerekkel, új barátokkal, szerelmekkel, kalandokkal, utakkal, vágyakkal. A születésnap kiváló alkalom arra, hogy az ünnepelt mérlegre helyezze az előző születésnap óta eltelt 365 napot: mit is adott hozzám egy újabb év? Ebben most te is segíthetsz neki!

 

Születésnapi Ajándékrejtvény

Az Ajandekrejtveny.hu ötletes születésnapi ajándékai pontosan erre ettek kitalálva. Szerintünk az ideális ajándék segít emlékezni, személyes, munka és ötlet van benne. Tervezünk neked egy olyan, személyre szabott skandináv típusú keresztrejtvényt szülinapi ajándéknak, amelyben a meghatározásokat és képeket te adtad meg nekünk!

Különleges ajándék születésnapra

Képzeld csak el: a szokásos szülinapi ajándékok helyett, ahol az ünnepelt csak mosolyog egyet és már teszi is be a fiókba, egy olyan elfoglaltságot biztosíthatsz a szülinaposnak, amely újra előhozza a már majdnem elfeledett emlékeket, hiszen a megfejtéshez emlékezni is kell! Igazán különleges ajándék szülinapra, névnapra, amelyet biztosan nem kap senkitől.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés