Ajándék szülinapra - csináld másképp, mint eddig!

ajandek-szulinapra-maskepp

Nem csak egyedi, de játékos is lehet az idei ajándékod szülinapra

Szeretnéd az örömszerzést játékossá, élménytelivé tenni? Másképpen lepnéd meg a szülinapost, mint eddig? Rejtsd el a szülinapi ajándékod a lakásban, például az erkélyen, az ágy alatt, a fiókban, a szekrény tetején vagy akár a sütőben. Küldd el nekünk a meglepetés helyét, és mi ezt a szót beépítjük egy keresztrejtvény megfejtésébe! A titkos helyre csak akkor derül fény, amikor a feladványt az ajándékozott megfejti. De ez még nem minden! Az ajándékot sokkal személyesebbé is teheted azzal, ha rólatok szóló szavakat, emlékeket csempészel a rejtvény meghatározásaiba. Például: Kutyusunk neve: Morzsi, vagy Első csók: Róma. Így a szülinapos a közös élményeiteken keresztül juthat el az ajándékához.

Hányféle rejtvényes szülinapi ajándék közül választhatsz?

Kétféle keresztrejtvényt is ajánlunk neked. Az egyik a Rapid rejtvény. Ha emellett döntesz, akkor csak a megfejtést, vagyis a szülinapi ajándék helyét tudod meghatározni és saját fotókat is csatolhatsz a skandináv keresztrejtvényhez. A másik egy teljesen rád szabott, egyedi rejtvény, amelynél már több egyedi meghatározás is beépíthető a feladványba. Bármelyiket választod, segítünk, hogy egy ötletes születésnapi ajándék legyen a végeredmény.

ajandek-szulinapra-ajandek-rejtveny

Miért jó kreatív szülinapi ajándékkal meglepni az ünnepeltet

  • Beletettél egy plusz csavart az ajándékozásba, amitől a szülinapos évek múlva is emlékezni fog erre a napra.
  • Időt szántál arra, hogy különlegessé tedd a meglepetést, időből pedig mindenkinek kevés jut a mai világban, ezért ez az egyik legnagyobb érték.
  • A tucat ajándék szülinapra könnyen feledhető. 
  • Látni, hogy másnak igazán nagy örömet szereztél, neked is egy nagy örömforrás. 

Ne feledd!
Szívből adni, egyedit kapni! – Ajandekrejtveny.hu

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.