Sudoku online közepesen nehéz - 03

 

VISSZA AZ ONLINE REJVÉNYEKHEZ


Mi a sudoku?

A sudoku egy logikai játék, melynek célja, hogy számokat (vagy betűket) helyezz el 1-től 9-ig egy táblázatban úgy, hogy azok ne ismétlődjenek. A klasszikus sudoku esetében a cél egy 9x9-es táblázat kitöltése számokkal úgy, hogy minden oszlop, minden sor és minden 3x3-as tábla is csak egyszer tartalmazza az 1-től 9-ig terjedő számokat. A jól elkészített sudoku egyetlen megoldással rendelkezik. Nálunk a nagyon könnyű sudokutól a nehezen át az óriás sudokuig találhatsz kedvedre való online kikapcsolódást.

Hogyan lehet online sudokut játszani?

Amikor elkezded az online sudokut, az óra elindul és méri az idődet. Ha csak később szeretnéd befejezni, nincs mád dolgod, mint a Mentés gombbal elmenteni a sudokut. A Felfed gombbal egy számot vagy betűt elő tudsz hívni a sudoku megfejtéséből. Az Ellenőrzés gomb megnyomásával kiderül, vajon jól oldottad-e meg az online rejtvényt. A Ceruza kipipálásával pedig szabadon írhatsz számokat a négyzetekbe.

Érdekességek nem csak az online sudokuról 

A játék 1984-ben Japánban jelent meg. Elnevezése japánul így teljes: „Sūji wa dokushin ni kagiru”, ami azt jelenti, hogy „a számjegyek csak egyetlen előfordulása lehetséges”. A sudoku Japánban a mai napig olyannyira népszerű játék, hogy az emberek havonta több mint 600 000 sudoku magazint vásárolnak.

SAJÁT GYÁRTÁSÚ EGYEDI AJÁNDÉKOK

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.